Budapest - Megadóztathatja a futóversenyeket a fővárosi önkormányzat. A Fővárosi Közgyűlés szerdán tárgyalja az erről szóló előterjesztést, amelyben nem tagadják, a díjjal csökkenteni szeretnék a közterületi sportesemények számát, hogy ne zavarják olyan gyakran a közlekedést.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Tessenek kivetni súlyadót is a futókra,a járművek súlyadójának mintájára, mert terhelik és koptatják a közutat! Ahány kiló a futkározó annyiszor 10 Ft.Majd nem futkároznak!Menjenek a földútra ,ott nem zavarnak senkit,és még jó levegőn is vannak. Az egész futkosás a magamutogatásról szól a belvárosban !Ez vonatkozhatna a kerékpárosokra is. Elvégre sportos nemzet vagyunk.Adósportos !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
Már nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek?
Ezek a barmok valóban csak ülnek az asztaluknál és arról gondolkodnak : na ma mi a szart adóztassunk meg?

Lassan bevezethetnék a kurva-adó és akkor fizethetnek majd a kedves anyukájuk után.

Amúgy meg egyértelmű mire megy ki a játék, legalábbis én úgy veszem észre, hogy próbálnak mindenkit elszigetelve tartani...hogy ne netezzünk, ne telefonálgassunk, ne akarjunk menni sehova, maradjunk otthon és ne törődjünk azzal, hogy a kormány mit csinál. Érdekes a TV nézést nem adóztatják...nézzük azt a sok faszságot amit a képünkbe tolnak és addig sincs probléma a néppel.
"Kenyeret és cirkuszt a népnek"! És amíg van cirkusz nem zavarja, hogy kenyér nincs.
Cirkusz meg ugye van a TV-ben meg az ember csak azt nézi, hogy tud megélni...és míg próbál igazodni egy új adóhoz, addig behoznak egy újabbat.

Ez csak egy vélemény, én így látom pl. szüleimen , mivel TV-t nem nézek.
lópicigáspár
@kerék: Pedig a Discovery-n és a NatGeo-n vannak szép műsorok. :-)
kerék
@lópicigáspár: Ez igaz (: De én nem is ezekről a csatornákról beszéltem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.