Vasárnapi ebéd: húsleves, szezámmagos, rántott csirkecomb krumplisalátával, meggyes rázogatós Klasszikus, anyáink által főzött vasárnapi húslevesre gondolok. Lassan a teljes felejtés ködébe vesző kamaszkoromban, amikor még 11-ig aludhattam, mert semmi dolgom nem volt, ennek az illatára ébredtem vasárnap, és már az ágyban összefutott a nyál a számban. Nem sima tyúkhúslevesre, vagy gyors ragura, hanem a jó öreg, két órát lassan főzött, többféle húst is tartalmazó békebeli leveskére számítson az, aki ezt a receptet megvalósítja!
Forrás:
naplapok.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás