A zöld leveles zöldségekben és színes gyümölcsökben megtalálható karotinoidok javítják a látást és segítségükkel megelőzhetők az időskori szembetegségek - derült ki egy új tanulmányból.

Forrás: egeszsegtukor.hu
Feltöltő: Egészségtükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Marcus Hibiscus
Az A vitaminról én is azt tanultam,hogy javítja a látást.Sárgarépába sok van.Talán 5.-es biológia.Miért kell mindent vagy 20-szor feltalálni?
profon
Tehát a feketeretek és a fehérrépa kiesett ! :)
qxy
@Don Marcus Hibiscus: Azért hogy legyen neve a gyereknek amiért kapja a pénzt.Az egyik gyökér tudós is azt mondta engedjük oda a bocit a tehénhez meg kell tanítani neki hogy szopjon. Csodák csodája a boci oda ment és szopott. A gyökér meg magának tudta be hogy milyen okos.Másik példa A történelem könyvekben a lovasok oldalra vagy hátra nyilaztak. Miért? mert aki írta a könyvet, nem tudta kihúzni a nyilat mert el akadt az íróasztalba. Vagyis ha ő nem tudta akkor útban volt a ló is. De pénz jár érte az a lényeg.
Don Marcus Hibiscus
@qxy: Igen,ebben lehet valami.Sokszor olyan dolgokat "találnak fel" újabban,hogy csak nézek,hogy most mi van. :)
nyanya001
A színes bankók jobban erősítenék a látásomat, főleg egy bőröndnyi :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.