Pár héten belül már a második férfit ejtette rabul egy szexéhes nő Münchenben, és másodszor kellett a rendőrségnek letartóztatnia.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Tudom a Németek nem szeretnek dugni.Nem hiszitek el de leírom. mert igaz. Egyszer a Nudista strandon dolgoztam egy idényben mert rá untam a szakmára. Jöne gy Fritz.kerülget kerülget Bite á nem .Bite á nem.Oda szólok na mond nyugodtan mi a bajod . - egy hónapig vagyok itt a nejemmel minden nap meg kellene dugni Az se baj ha ketten vagytok a haveroddal Mennyi pénzt kértek érte. ? Csak állunk a haverral le dermedve Mi van? ? Na ezt akartam mondani na mennyi ? -Á ezért mi nem fogadunk el pénzt. Na mi dugva is tartottuk rendesen mint a lopott biciklit Minden nap egy láda nem olcsó sőr, és a hónap végén 500- 500 Márka.A végén meg kérdeztem Nem értem Miért. - A válasz A nejem nagyon meg volt elégedve jövőre is jövünk de nekem nyugtom lesz egy évig! Ez a fontos. Egy évig? Nem is nyúlsz hozzá? ÁÁ minek Most meg kapta az egész évit! Hála nektek. és ez tényleg így igaz Fiatalkorom egyik leg szebb nyara.volt
Dulcinea
Na há mi a baj? ha pasi erőszakoskodik az rendben, ha a nő meg csak a felháborodás?:)) ki érti a mai pasikat?!:))
Fater59
@nyanya001: A reggeli megfordult !
Kérlek , legközelebb a 18 mellé , írd oda , hogy csak erős idegzetűeknek és gyomrúaknak !
Köszönöm !:)))
varrólány
@Fater59: Mi a baj? Szeretitek a telt nőket! :-)
Fater59
@varrólány: Kedves !
A válaszom" is " !
A legnagyobb baj , hogy jelen esetben, nem telt vagy kövér a kérdés , mert épp egy bálnát látunk , miközben egy szerencsétlent vasal laposra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.