Budapest - Pont mint a mesében! A szegény ember végül elnyeri méltó jutalmát, és - ha a király leánya nem is, de – a fele királysága az övé lehet.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Dulcinea: Most láttam egy másik cikknél, hogy Elek lehet, hogy benne lesz a tehenész felesleget keres saóban.:) Remélem kacsa! Továbbra is hajrá XXL!
Jó szórakozást Keri!
Dulcinea
@adrenalink: Azt én is nagyon remélem, hogy csak kacsa, mert nagyot csalódnék benne!
Köszönöm Keribaba:)) Neked is hasonlókat, sőt sokkal jobbat:))
nahát
Mégis milyen csillag született! Elek aki nagyon jó amatőr énekes, de valószínűleg el fog tűnni a kertjében örökre. Nem fog énekes karriert befutni.Az xxl sem lett volna jobb csillag, mert mi lehet belőlük a jövőben? Egy díjnyertes népszerű háttértáncos csapat. Senki sem gondolja komolyan hogy ezek tudnak valami eladható önálló produkciót csinálni ami ezreket vonz hogy megnézzék, max kockahas mutogatásban. Egyedül a Jennifer az akinek jó esélye van karriert befutni, tehetség, hang van, ismertség is alakul, csak éppen ezt a súlytalan "tehetségkutató" műsort nem ő nyerte meg
ila51
Nyugi ! Az egész nagyon jó figyelem elterelésnek :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.