Míg a kifutón mosolyogva lépkedtek A szépségkirálynő jelöltjei, a háttérben viták mérgezték a lányok kapcsolatát. Az élő adás előtt egymásnak is estek a szépségek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Nem is mi kéne eldöntsük, hogy itt ki a szép, hanem a dubai sejkek...úgy is ők veszik hasznukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vazul néni
@adrenalink: Valami borzalom szerencsétlen! No de majd jön valami jó hírű plasztikai sebész, aztán rendbe rakja a mi kis rajzfilm hősünket :) Ez már úgyis divat lett mostanság. Minden szépségkirálylányt meg kell plasztikázni mielőtt kimegy a világversenyre. Jó reklám ez a menő dokiknak.
De az is lehet, hogy eleve jól "faragható" lányt választanak...
Mindenesetre a Miss harmadiknak van mit faragni az orrából (is)
adrenalink
@Vazul néni: Én nem tudom, hogy ezek a 3. helyezettek, mindig valamilyen gyártási hibásak, a tavalyinak körbeért a fején a szája...:)
Vazul néni
@adrenalink: Na azt nem láttam. Vagy annyira mély nyomot hagyott bennem,hogy már nem is emlékszem rá. Tavaly volt egy lányka, akinek meg egy méretes furunkulus volt az arcán... tényleg ennyire nincsenek szép lányok Magyarországon?
Vagy a Hajdú Petike is ennyire unatkozik?
adrenalink
@Vazul néni: Nem vesztettél semmit! Az ideiből csak az eredményhirdetést néztem (8 perc) utólag, de mikor megláttam ezt a női Cyrano-t, rágyógyult az ujjam a stop gombra, és nem hittem a szememnek...
Ha ez tendencia / tavaly száj, idén orr/ akkor nem kizárt, hogy jövőre egy küklopsz lesz a 3. helyezett.:)
adrenalink
@Vazul néni: Bakker! Elképzeltem, ahogy megkergeti a zsírdisznó Hajdút!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.