Győzike a Romantic együttes felélesztésével törne ki a szegénységből, amelybe állítása szerint az adóhatóság és az ügyészség vizsgálatai taszították. Az egyik ügyben pénzmosás, a másikban pedig adócsalás és okirat hamisítás miatt indult eljárás a romarapper és társai ellen.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
- és??? - csodálkozol rajta? - jobbat ne is várj!!! - és Katinkáék jobban tennék ha nem állnak össze ilyen hazug kirakat cigánnyal!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
@Horizont: nem volt fröcsögő? bagoly mondja, ki tombol ezeknél a bulvár témáknál? :) hát nem én, az is biztos, néha benézek, de mindig ugyanarról megy a diskurzus, ugyanabban a stílusban...
zsolti
@Horizont: "Adót csalt, pénz mosott, hazudott, sajnáltatja magát, közben nézd meg a facebookon milyen képeket tesz fel! Tanulatlan bunkó, mondjon el egy rakat imát, hogy eljutott olyan helyekre ahová mi álmodni se merünk:"
de csak itt görgettem, nincs kedvem most végig bogarászni a termésed.

de hagyjuk is, én ezt teljesen elfogadom, hogy van akit ez elégít ki, győzikék meg bódi gusztik vagyoni helyzetén irigykedni... bocs, mérgelődni. csak megjegyeztem, hogy ez a téma itt mindig örökzöld.
zsolti
@Horizont: van róla ítélet már, hogy adót csalt, pénzt mosott, hazudott? ha nincs, akkor ez kérlek addig a fröcsögés, te pedig ugyanolyan tanulatlan bunkó vagy, ráadásul még szánalmasan irigy is "mi olyan helyekre el sem jutunk" :) na, nyelvtanóra vége, viszhall.
Eperke
@Horizont: Dehogy tartottalak irígynek, dehogyis, nem rólad beszéltem, hanem csak úgy általában!! Nagyon kérlek ne érts félre:((
Idézek egy tanulmányból:
A gazdagság a fejben dől el! Minden ember, csak azt szereti csinálni,ami kényelmes!
A sikeres, és sikertelen emberek között az egyik fontos különbség,hogy a sikeres emberek azt is megteszik, amihez nincs kedvük, vagy nem kényelmes számukra!!
A szegényeket és a gazdagokat a gondolkodásuk különbözteti meg! Ez semmilyen vagyontól, vagy más körülménytől nem függ!!
Láthatod tehát hogy egy újfajta szemléletre céloztam vele, amit nem sikerül mindenkinek elsajátítani, csak annak, aki megküzd érte!!!Mint ENTERO.
Ugye így egészen más képet kaptál? nem tartottalak irígynek :((
Eperke
@Horizont: Régóta olvasom a propit, annak ellenére, hogy nem írtam igazából nem is akartam belépni, de volt egy cikk, aminek a reakcióin elcsodálkoztam, és megmondhatom hogy a szemlélet itt kissé félrecsúszott. De mindenki azt ír amit akar, máshol még rondább a dolog
entero
@Horizont: Nem gondoltam hogy ekkora vita lesz abból amit írtam. Szoktam vállalkozói fórumokon is írni néha, és ott ez nem számít sem dicsekvésnek, sem nagyképűségnek, eszemben sem volt ilyesmi. Győzikét meg nem védem, csak azt mondtam várjunk a konkrét ítéletig, amikor a bíróság is kimondja a csalást. Amit a média szereplésével csinált, az már egy más kérdés, azért járna az életfogytiglan. Csak most nem igazán ez a kérdés, hanem hogy honnan volt a mamának ennyi pénze. Valahogy olyan ember vagyok, aki még egy romában is képes bízni amíg ki nem derül hogy mégis tévedtem. Ide megint csak nem belekeverendő a Borsodban élő többség...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.