Kevesen tudják, de Mészáros János Elek és Orbán Viktor egy faluból származnak. Azonban nem ez az egyetlen egyezés kettőjük életében. Hatalmas változást hozott Alcsútdoboz életébe Mészáros János Elek győzelme. A település polgármestere állítja, mióta az operaénekes megnyerte a tehetségkutatót, minden megváltozott Alcsútdobozon. Eddig egyetlen büszkesége volt a településnek, Orbán Viktor személyében.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
" Eddig egyetlen büszkesége volt a településnek ,Orbán Viktor személyében !"
Soha az életben ne legyen nagyobb örömötök !
Fogjátok , ti még szégyellni is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bástya Elvtárs
Funkcióját tekintve mindkettő MÉSZÁROS...
kkalman
Nagy kár, hogy nem Alcsútdobozon élek. Most én is büszke lehetnék a nemzet megmentőjére. Arra a sok jóra, amit tett az országért. Különösképpen büszke lennék rá a nagy ötleteiért, MANYUP lenyúlása, az emberek megosztása, a rokkantak visszavezetése a nem létező munka világába, a Horthy korszak dicsőítése, az adó csökkentése, és lehetne folytatni a végtelenségig a büszkeség okait.
De nem ott élek, egy agyhalott faluban, ahol, ha más nem is, de a polgármester büszke a falu szülöttjére. Azért megkérdezném az embereket is, hogy ők is egy véleményen vannak-e a falu vezetőjével. Még megtippelni sem merem az eredményt. Hacsak az a fidesz körben nem ritka dolog áll az összfalusi büszkeség mögött, hogy parancsra, kötelezően büszke mindenki a falu "nagy" szülöttjére.
bra048
Mészáros János Eleknek tényleg jó hangja van. Hogy milyen hangja van O.V-nak azt csak
sejtjük!
entero
Remek, már itt is összefüggéseket sejtenek, ki más miatt is nyerhetett ha nem Orbán Viktor miatt? Magyarországon nagy erőkkel szárnyalnak az összeesküvés elméletek. Ha jól emlékszem a jégeső meg a szélvihar is miatta volt. Újabb példa az emberi butaságra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.