Tízmillió forintos kárt okozott négy tini annak a gazdának, akinek felgyújtották állattartó telepét, és száz birkája odaveszett. A tettesek bocsánatot kértek, de hiába, a gazda tombol.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@Dulcinea: szerintem még a szüleik sem tudják felfogni mit jelent egy élet munkája :(
Dulcinea
@ila51: Nem csodálkozom rajta, ahhoz a fajhoz tartoznak, akik számára a munka mint olyan a fantasztikus fogalom kategóriába tartozik!
pictor
@Dulcinea: Ahogy elnézem a képüket, értelmileg elég birka szinten vannak!:))
Dulcinea
@pictor: Hát...megbánás nincs bennük egy fikarcnyi sem! Röhögve állnak a kamerák előtt, még csak nem is szégyenlik magukat!
dr. prédikátor
Naponta 12 órát dolgoztatni amíg meg nem térül a kár.Majd megtanulja a cigány hogy dolgozni kell:Aszülőket pedig kártérítésre kötelezni.!!!
perta
AZt hiszik elég egy bocsánatkérés? Megvannak ezek buggyanva. Persze nem a naptól barnák!
Ki tudná megbocsájtani, ha az egész élete munkáját elégetné valaki? Arról nem beszélek, mit szenvedhettek az állatok. Igaza van a gazdának, nekik is tűzben kellene megégni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.