A 16 évesek hatvan százaléka volt már részeg, negyven százalékuk rendszeresen dohányzik és minden ötödik túl van az első drogélményén. A szünidő csak ront a helyzeten.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Crazy Globe
A felnőttek milyen példát mutatnak?Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést.
Don Marcus Hibiscus
Szerintem a fiatalok nagy részének meg van a mindennap berúgós,cigizős,drogozós időszaka.nekem is megvolt és rengeteg másnak is.Volt olyan majd' egy év,amikor mindennap a reggeli 4 liter boros kólával kezdtük a napot és egyebek...De egyáltalán nem voltunk eltérőek az átlagostól én úgy gondolom.Egészségesnek persze nem volt egészséges,de ez van.Lassan már a kaja sem egészséges. :)
Crazy Globe
A felnőttek milyen példát mutatnak?Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést.
sza
Az én időmben boldogutl leánykoromban még galeriknek hívták a fiatalok társaságát. Jártunk koncertekre stb.. A cigit is megkóstoltuk meg a piát is. Éltük az életünket , szép volt jó volt. Aztán megkomolyodtunk, és gyerekeink születtek akik most vannak abban a korban amit lázadó korszaknak nevezünk. Ne feledjük el hogy mi is voltunk fiatalok, és nekünk is azt mondták a szüleink , mi lesz így belőled te gyerek. A legtöbb bulizós haveromból rendes ember lett. Igaz akad egy kettő akik lezüllöttek de ez azért van mert fiatal korukban sem tudtak megállni.
entero
Nem a szünidő ront a helyzeten, hanem a szülők nemtörődömsége. Pénzért vállalnak gyerekeket, nem szeretetből, és arra is képtelenek hogy foglalkozzanak, beszélgessenek, közös programokat szervezzenek velük. Menj a számítógép elé, menj le az utcára, csak engem hagyj békén, mert más dolgom van. Nem volna szabad mindenkinek gyereket vállalnia.
Feraj49
Ákos : "Ilyenek voltunk,vadak és jók,bűnösök közt ártatlanok "
A gyerek a tv-ből,a környezetéből sok mindent tanul,és megpróbálja utánozni a felnőtteket !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.