A lakás hűvösen tartása nagyon sokba kerül. Ne csak a forróságon enyhíts, hanem válassz költséghatékony megoldásokat!

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
@entero: Én hiszek Neked! Bízom is! Ezért fordulok Hozzád tanácsért, mert Te egy gyakorlatias majdnem mindent tudó, tapasztalt férfi vagy! Kérdésem/kérésem Hozzád, tanácsolod-e, hogy légkondi nélkül, 30 fokos szobahőmérsékleten, majd' 70 évesen - friss infarktus után - ezeken a napokon szabad-e hosszabban szexelni, vagy inkább rendeljek-e pálmaleveles lányokat, és hányat a konyhai lavorom mellé?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Rézangyal: A trollok etetése tilos!
A „trollkodók" ugyanis mindent megtesznek annak érdekében, hogy fórumokon, blogokon és közösségi portálokon hozzászólásaikkal, provokatív tartalmak megosztásával nagy, virtuális vitaháborúkat (flamewar - körülbelül annyit jelent: lángháború) gerjesszenek, melyeknek kimenetelét ők élvezettel szemlélik.
entero
@adrenalink: Ez nem egészen úgy van ahogy te gondolod. Egyszer megkérdezte tőlem az egyik gyerkőc hogy mit csinálok a gépen, én meg mondtam neki hogy semmit, csak felbosszantott egy pihent agyú és írok neki pár sort. Ez még a propellerrel való találkozásom előtt volt. Azt hiszem ez a szó nagyon messze van attól hogy káromkodás, mást is mondhattam volna neki, csak azt nem akartam, mert igyekszem nem úgy beszélni a gyerekekkel mint a szülők jó része. A gyerek meg tudod milyen, megjegyezte, és ezt mondta amikor neked írtam. Ilyenek a véletlenek. Egyébként meg minden gyerekem szép, (az anyjukra hasonlítanak meg rám :-))) )de a poén jó, ezt valamikor Nagy Bandó sütötte el a következőképpen: Van három szép gyerekem...meg két csúnya!
entero
@nyanya001: Ha ez így lenne nem csak jóformán késő esténként, éjszakánként volnék itt. Aki egész nap itt van, nos az nem tudom mit csinál hogy ennyire ráér. Nem vagyok troll, és semmit nem akarok gerjeszteni, csak hozzászoktam hogy ahány fórum annyi színvonal. Én csak alkalmazkodom, mint a kaméleon.
Rézangyal
@másvirág: Én kérek elnézést, mert kőkemény elveim vannak! Valóban nem paktálok le az ördöggel, nekem ennél a nyugalmam fontosabb. A "Rézangyal" nicknek semmi köze nincs az anyaghoz. Apám sokat meséiben szerepelt a "fűzfűn fütyülő rézangyal" de ez így túl hosszú lett volna, ezért lett csak Rézangyal.
@entero: igen, a színvonalat te hoztad be ide, be kell látnom és meghajlok nagyságos kaméleonságod előtt! :P
Rézangyal
Majd ha befagy a pokol, hogy stílusos legyek :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.