Már biztos! Pornófilmsztár lesz Benkő Dániel! Az előkészítő munkálatok hamarosan elkezdődnek, és egy következő sajtótájékoztatón már a szerződést is aláírhatják!

Forrás: movie.blogter.hu
Feltöltő: pkatalogus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
Engem az izgat, hogy Dani a pöcsével is el tudja lantolni az "Arab Cappricót?
xu
@szöszmösz: Szerintem bármilyen testhelyzetben.
gesa
Mit írjak, hogy én sem maradjak ki a csapatból? Végig röhögtem az oldalt, remélem Benkő nem okoz csalódást és hozza a formáját. Majd tesz róla, hogy vele legyen tele a média, mi csak róla fórumozunk ő meg közben tollasodik és ő fog jót röhög rajtunk hogy behúzott minket a csőbe. De! Nem ő húzott be mi önként és dalolva mászunk bele. Már most elkezdtük.
xu
@gesa: Csak a pengetője ne okozzon csalódást!
gesa
xu: a pengetőjével nem lesz baj, arra ott a viagra vagy potemix, a lenyúgvó nap ereje , csak a szíve az az áldott jó szíve bírja, ezért imádkozom, meg azért hogy megéljem ezt a műsort, Benkőt látni és meghalni! Egész életemben egy csodára vártam, állitólag a Benkőé az lesz.
xu
@gesa: Ezek a csodaszerek milyen nemzetiségű nők?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.