Olyan gondom van, hogy van egy menyasszonyom, és úgy volt, hogy össze is költözünk, de összetűzések akadtak anyukám, és közte, így most ő hazaköltözött. Az volt a gond, hogy a menyasszonyom elég trehány, pl. állandóan szétdobálja mindenét, meg nem is túl házias, és ezek miatt anyu először finomabban, majd erélyesebben is rászólt. Ilyen volt pl. hogy az utcai ruhájában lefeküdt az ágyra, és anyu ezt nehezményezte. A gyűrűt is vissza akarta adni, de mondtam, hogy maradjon nála. A szüleim ellenzik a további kapcsolatot vele, de ő azt szeretné, hogy költözzünk külön. Mondjuk itt is külön lettünk volna, mert az emeleten most csináltattuk meg a konyhát, tehát teljesen külön lennénk, de ő azt mondta, hogy nem akar idejönni, mert nem akar állandó stresszben élni. A problémát tetézi még az, hogy a családjukban volt többszörös pszichés gond, az apja alkoholista volt, majd skizofrén lett, a bátyja füvezett, és tavaly szintén kijött rajta a skizofrénia, de a nővére, meg ő is járt már korábban...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
@Zsoel: A kommentedben azt írod, hogy 29 éves vagy. Nos, én ennél több. DE úgylátom, hogy kettőnk közzül Te vagy a konzervatív, én a liberálisabb. Mint szülő azt vallom, hogy a gyerekek életébe, amikor már kiszálltak a fészekből, nem kell nekünk szülőknek beleszólni.Ha szüksége van ránk, akkor szólni fog úgyis, és meg fogok adni minden segítséget, tanácsaimmal, tapasztalataimmal. Egy szülőnek el kell tudnia engedni a gyerekét. Nem egészséges, ha a szülő túlzott aggodalommal vagy egyszerűen önzésből magához köti a gyerekét. Ez a fiatalember pszichológus, talán van annyi józan ítélőképessége, hogy magától is megtalálja a helyes utat. Hidd el, itt a szokásos anyós-meny párharcáról van szó, ami pár év alatt majd magától szépen megoldódik. Van rá példa éppen elég. Azt írtad, "nézd meg az anyját vedd el a lányát". Itt a lány anyjáról szó sem esik. Bízni kell a lányban, igaza van abban, ha külön akar menni, mert ő is érzi, hogy jelenleg ez a helyzet így nem jó. Én adnék neki esélyt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DogAdventures
Jancsi és Juliska mennek az erdőben. Egyszer csak Juliska egy tisztáshoz ért, Jancsi meg a villanyszereléshez...
darwin
@Zsoel: "Korodhoz képest" felelősségteljesen gondolkodsz.Ha lányom lenne,nem szőlőkaróval várnám az ilyen vőt.De 3 fiam van, a nagy hasonló mentalitású mint te,és örülök neki.
Zsoel
@darwin: Köszönöm megtisztelő szavaidat. :)
Tündérrózsa
@Disznópofa: A hozzászólásoddal egyetértettem mindaddig, amíg azt nem írtad, hogy most már a lányom tudja a fogkefével súrolni a csempét. Hát tudod ez egy kicsit olyan bűntető kaszárnya stílus. Ez itt az én házam, te azt csinálod, amit én mondok.Ha nem azt csinálod, akkor súrolni fogod a fürdőszobát. Erről van szó?
Bástya Elvtárs
KÜLÖN KELL KÖLTÖZNI!

Anyu / anyós ne tudjon papucsba' átalgyönni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.