Kovács Lajos szerint majdnem kiderült, ki a Fenyő-gyilkosság felbujtója. A sztárnyomozóval a hvg.hu készített interjút.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sonderkommando
@dragonita: Ilyen hozzáállással ez nem is csoda... (2 hét alatt rend lesz...!)
A bűnözést igenis fel lehet számolni (legalábbis nagyrészt), de ehhez sokkal durvább eszközökre lenne szükség. Tulajdonképpen a bűnözők mentalitását kellene ellenük fordítani: ahogy ők sem kímélnek senkit az érdekeik érvényre juttatása okán, úgy az államnak sem kellene őket kímélni.
dragonita
tv2.hu/naplo/video/tek-a-csuklyas-kommandosok-titkai
a rendőrség, a TEK, a titkosszolgálatok mindent tőlük telhetőt megtesznek, hogy elkapják a rosszfiúkat, sok akciójukról hírzárlat van
Zsoel
Ez hülyeség. Sok tízezer olyan férfi van az országban, aki a keresztapja valakinek.
qxy
@dragonita: De érdekük is elkapni? Régen is amikor valaki " véletlen meghalt " mert hogy el rendelték. Ez nagyon bonyolult. Kádár alatt is a sok strici kinek adta el a sok valutát? hihetetlen sok valutát hoztak az országnak. Egy igen nagy sportolónál hogy lehet olyan fegyver arzenál ami még a kormánynak sincs? Miért is nem kobozzák el? miért is nem űl már a sitten? Sok olyan dolog van ami illegális de kell ! ! Egyik politikus is idézem . Az én seggem? még meg szagolni sem! vagy jönnek az uránok és tik mentek. gyerünk! nekem csak egy telefon. mire vártok? ? és a mai napig nincs egy rossz vélemény sem a multjával sem a jelen tetteivel kapcsolatban.
lópicigáspár
Miért nem maffiavezér!? Nekem is van három keresztfiam, hivatalosan, tehát keresztapa vagyok. Papírom is van róla a paptól! :-))
zoltangabor
Egy kézbe fut minden,akit enged az működhet,akit nem azt félreállítja...
(Sejtésem szerint,elég komoly beosztású valaki)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.