A betegek jogai minden esetben fontosak, különösen, ha az ápolt valamilyen okból, például pszichés állapota miatt nem tudja megvédeni magát. Cikkünk a pszichiátriai betegek jogairól szól. ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Talán boldogabb is lenne egy hangyányit, ha nem "ápolt"-nak neveznék.
perta
@kukac50: Nem olvastam el a cikket, de amikor egy beteg megtámadja az ápolót, neki nincs joga vissza ütni! Az ápolóknak is joguk lenne a testi épségüket megvédeni! Azzal mi van?
Van egy olyan kitétel is, hogy ha az ápoló és az ápolt is megsérül, az ápoló köteles előbb a beteget ellátni! Csak magamból indulok ki, ha rám támad és mindketten sérülünk, sz@rnék én arra, hogy előbb őt lássam el. A saját testi épségem bizony fontosabb lenne. Mert ki fog engem kártalanítani, ha úgy megüt, hogy nyomorék leszek, kifog a családomról gondoskodni?
gyevi_biro
Sikos téma!
Tessék csak megnézni miként bántak el a kiskunhalasi pszichiátrián az ápoltakkal és azokkal a hozzátartozókkal akik panaszt tettek?
És a végén kiderült, hogy minden szavuk igaz volt de az orvosi kaszt össze zárt.
kukac50
@gyevi_biro: Az az eset a Fideszes politikusoknak a sarát takarja. Amit a BKMÖ mint fenntartó nem adott oda a betegek ellátására. Az igazgató luxus házat medencét igaz azt az intézet dolgozói csinálták ,+egy lakást két autót egy millió forintos konyha bútort tudott
10 évi alatt venni a fizetéséből. Mikor oda ment fogatlanul pecsétes ruhába,még a költöztetésre sem volt pénze. Na ezért robbantak a feljelentő családjánál fel az autók a tárgyalás napján. Ezért nem fontos az igazság mert nagy pénzeket loptak el a fenntartónál és a vezetésnél. Már az igazságszolgáltatás is azt a döntést hozza amit a Fideszesek szeretnémek.
gyevi_biro
@kukac50: Sajnos ide süllyedt a jog szolgáltatás :(
vörösfuvalat
Tisztelet a kivételnek de a rendőrök, mentősök meg az ápolók egy része is veri ezeket az embereket.A gyógykezelés egy futószalag a protokol szerint.Se igazi szakmai munka se emberség nincs a rendszerbe.A gyógyszerezés minősége csapnivaló.Ha a hozzátartozók nincsenek kitömve pénzzel normális ellátásban ne is reménykedjenek ezek az emberek.Az utógondozás csak egy álom ebben az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.