Side Colakli - Közel másfél millió forintos nyaraláson piheni ki a szegénységgel járó fáradalmakat Gáspár Győző (38).

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@Pipec56: Ezt az APEH is, (mostanában NAV) meg fogja kérdezni az öccsétől...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ideals2012
Hát, a héten körlevelet intéztem a "facebúkon" a rokonokhoz, azok ismerőseihez, meg azok ismerőseihez + a barátokhoz, és azok rokonaihoz, ismerőseihez, stb. - vagyis Mindenkihez. Itt is közzéteszem! Ha valami klassz nyaralós képet küldötök, pl. a Seychellesről, stb., akkor repülőjegyet is mellékeljetek, meg persze a kifizetett szállodát! A kaját megoldom...
Hát, mostanában,ha Győzike pénzmagjairól olvasok, szegény Tata meg Mamám forog a sírjában, mert ők csak kubikolni tudtak, és legfeljebb a föld szeretetét hagyták rám, néhány ezer hold, avagy annak kárpótlása helyett. Lehet, hogy Győzike nagymamájának a földjein voltak zsellérek, azért nincs most nekem semmim??? A szüleim is csak az "élmunkásig" vitték, aranykoszorús brigádtag, meg hasonlók, kiváló üzemi munkások voltak, de mint tudjuk, nem csak a mosónők halnak korán, hanem a kiváló üzemi munkások is..
Hát? A tesók is mind meghaltak, az unokatesók gyerekei meg vándorbotot ragadtak, és elmentek kicsit jobban élni a Nagy Európába! Hát,most akkor ki fog nekem pár millát küldeni? - csak úgy a két szép szememért??? - Jól látjátok, szép a szemem! LOL - ha haragszom, akkor zöld és szikrákat szór!
Bezzeg a NAV nálam 40 ezerért kopogtat, sőt, kamatoztatja, sőt, be is akarja hajtani! - attól félek, be is hajtja.. - Ja? Lehet, hogy más az ügyintéző???
overdose
Hülyének nézd anyádat az öcséd egy csoró csak a Nav előtt csinálod a fesztivált naplopó!
Bugajakab
@ideals2012: Ne légy már ilyen irigy. Győzike öccse bodza szedésből gyűjtögette ezt a kis pénzt.
Nemsokára jön a csipke, egy újabb kis pénz lesz ebből!
deviance
az öccse... ő meg eltüntetett 120 milliót
ideals2012
@Bugajakab: Hát? Ha jól meggondolom, tén'leg irígy vagyok! Bodza felénk is rengeteg, lesz csipkebogyó, meg galagonya..na, meg som is, meg "som" is.. - Egyébként meg én is felajánlhattam volna a magánéletem mutogatását az RTL-nek, lehet, nem lett volna olyan zajos, de hátha vevő lett volna rá valaki, egy kis csinadtrattával. Mondjuk, én vagy két részt láttam belőle, egy rettenet volt! - Szeretném tudni, hogy akik kifizették a gázsit, mennyi jutalékot kaptak vissza.. - fhúúú de irígy dög vagyok! LOL
Disznópofa
Most megyek, agyon verem az öcsém, a rohadt smucig fajtáját, hogy nekem még annyit sem képes adni, hogy az óperenciás tengeren túl nyaralhassak. Nem testvér az ilyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.