Várhatóan két hét múlva készül el a Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával gyanúsított P. László elmeállapotáról szóló szakvélemény - értesült az MTI Hírcentrum.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
@gyevi_biro: Valószinüleg sosem tudjuk meg.
Csizmás Kond
Persze hogy sok a maszatolás. Ahogy a nagy dirr-durral nekiindultak, pontosan annak ez ellenkezőjét egy kis pitiáner gyíkosságot hoztak a felszínre...
Azt még a kislányom is butaságnak tartotta, hogy ha valaki sz utcán letámad, akkor az illető nem egy elhagyatott bokros hely felé igyekszik elmenekülni, hanem lehetőleg megvilágított részre, vagy legrosszabb esetben zajt csap vagy hasonló...
Az is nehezen hihető el, hogy egy rendőri kiképzést kapott akárki csak némi karcolásokat tud okozni a támadójának.
Az is egyre gyanúsabb, hogy egy részeg drogostámadót ilyen lazán hagynak kibujni a gyilkosság alól.
... irtó nagy a maszatolás.
koki32
A természetes emberi ösztönök felülkerekednek a kreatívitáson .A félelem a pánik blokkolja a problémamegoldó képességet.Nem létezik ilyenkor tudatos elvárható magatartás.Szorult stresszes helyzetben volt szegény és az- az emberi hulladék uralta a helyzetet.Én nem gondolom,hogy elméleteket kell gyártani.
senkifia68
@Csizmás Kond: Tudtommal nem kapott semmilyen rendőri kiképzést az áldozat, ugyanis nem rendőr volt, hanem rendőrségi pszichológus aki az állomány pszichikai állapotát vizsgálta és tesztelte. Csak annyira volt rendőr mint a rendőrségen dolgozó takarítónő.

@libero: E tekintetben biztosíthatlak barátom, hogy állításom nem alaptalan.
Különösen nem az, az alkoholos és narkotikum hatása alatt álló személyek reakcióinak kiszámíthatatlanságának tekintetében. Sok pszichiáter, pszichológus esett már retardált betegeik áldozatául akár egyetlen rossz mondat, vagy mozdulat miatt. E történetben pedig ha a pszichológus cselekedeteit keressük, hát hozzá tehetjük, hogy a tettes ráadásul nem ismerte, nem rendelkezett semmiféle információval lelki és szellemi állapotáról. Azt meg gondolom te is belátod,, hogy PL nem attól gorombult be, hogy Kata el akarta végeztetni vele a Szondi tesztet.
Csizmás Kond
@senkifia68: Én sem tudom, de szerintem egy rendőri alkalmazottnak kötelező valamilyen önvédelmi kiképzéseken részt vennie, beleértve a lőgyakorlatot is.
kkalman
@Csizmás Kond: Fegyveres erőknél (honvédség), testületeknél (rendőrség, pénzügyőrség) a polgári alkalmazottaknak nem kötelező részt venni a fegyveres szolgálat teljesítéséhez szükséges kiképzésen. Ez nem zárja ki a lehetőségét, hogy ezeken részt vegyenek.
Hogy azon a tragikus éjszakán mi történt, valószínűleg soha nem fogjuk megtudni.
Azon pedig meg sem lepődnék, ha P. László is egy Ideg Elme Gyógy és Intézetben kötne ki, mint halmozottan hátrányos helyzetű személy, és még segélyt is kapna, mint a kulcsi mészáros.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.