Elmúltak már azok az idők, mikor a fürdőszoba falára csak csempe kerülhetett. Íme 4 egyszerű ötlet a gyönyörű fürdőszobához.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sza
Kibővítettük kicsiny házikónkat. Nosza legyen a fürdő is felújítva. Vettünk valamilyen könnyű kádat ( a nevét elfelejtettem) Szép és jó de, mindennap súrolni kell, pedig zuhanyzunk. Budi úgyszintén. A tusoló állítható , erősebb , gyengébb vízsugár. Nem a csapot kell forgatni. Először mikor mentem zuhanyozni , mondani se kell nem tudtam beállítani. A nyomás meg leverte. Én elvágódtam a szappantartóba kapaszkodtam. A kezembe maradt. Leesett a zuhanyfüggöny is. Közben ömlött a forróvíz. Semmi bajom nem lett, de ha lehet felmegyek az emeletre , mert ott hagyományos van.
ideals2012
"A fehér carrarai márvány most reneszánszát éli.." - hát igen, néhány egyszerű ötlet volt a cikkben.. Ha nem Pataki Ági "kiskastélyát" mutogatná be, hanem "Józsiét" a szomszéd utcából, akinek minden 5. hónapban telik valami szerelékre a fürdőben, és persze mire megkapja az egyiket, addigra rég nem passzolnak a színek, stb. - akkor megérteném az egyszerű ötleteket..
Tegnap azt mondja a gyerekem: - A szegénység fokmérője, hány fajta villád, késed, tányérod van otthon..- mert mind "jött valahonnan", nem telt készletre. Hát? Nagy hirtelen elkezdtem számításba venni, hány féle késem-villám-kanalam és tányérom van, mindenféle örökségből (na, nem a nagyi herendije!!), és rájöttem megint: - fontos, hogy van mivel enni.. - a fürdőről nem is beszélek! Fontos, hogy van hideg-meleg víz és zuhany, meg klotyó, és lehet mosni géppel (most még!) - ilyen egyszerű az élet.
ideals2012
@sziráki ágnes: Szerencse, hogy nem lett bajod!
sza
@ideals2012: Van egy olyan törvény ha szintes a házad csak úgy kapsz építési engedélyt ha az emeleten, nekünk padlástér, is van fürdő. Na ezért van nekünk kettő.Bajom nem lett , de egy fél órát röhögtem magamon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.