Péterfy Borinak volt egy videoüzenete tavaly, amelyben azt mondta el, hogy szeretné, ha a gyermeke egy boldog és szabad országban nőhetne fel, és az is jó lenne, hogyha ezért nem kellene külföldre költözni.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@libero: "Sokaknak szokatlan, de egy olyan világ van kialakulóban, ahol nem a butaság, a korlátoltság, az erőszak, a hosszú nyelv juttatja a kormány közelébe az irányító embereket."

Tudod, az emberek többségének, --nekem is--, mindegy, hogy többdiplomás vagy analfabéta él-e vissza a hatalmával és sarcolja a népet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissnagy
@foglaltnick: családi hepeningen kellene már lennem, de jelentkezem
libero
@QQCSI: Egyetértek, hogy teljesen mindegy az, hogy milyen végzettséggel sarcolják a népet. Ha nem is azonnal, de a képzettség szélesebb látókörűvé tesz, s talán megfontoltabbá is, s átgondoltabb, megfontoltabb döntéseket fognak hozni. Különösen igaz lesz ez akkor, ha a nagy markú emberek megkapják "méltó jutalmukat", s békés magányt biztosítanak számukra tartós elmélkedésekhez.
QQCSI
Úgy látom, holló a hollónak...
Nem nagyon látszik, hogy ezen a szerencsétlen Zuschlag gyereken kívül bárki is megütötte volna a bokáját, bármelyik oldalon...:(
QQCSI
@libero: :)
Ja, az előző hsz.-t Neked akartam küldeni.
libero
@Horizont: Igen, azt hiszem rátapintottál a változások lényegére. Nem csak a roma fronton, a Jobbikban, stb. vannak belső (személyi) problémák, hanem kormánypártokban is. Rengeteg alkalmatlan ember kerül magas pozíciókba, amit a vezetők közül sokan elfogadtak önvédelemből is, hiszen ez volt az eddigi gyakorlat.
A kapcsolati háló pótolt képzettségeket (vagy adott igazoló dokumentumokat csak úgy...), az alkalmatlanság belátása némiképp időigényes. Elég nagy számban jutottak magas lovon ülő önjelölt zsenik irányító munkakörökbe, megkeserítve a beosztottjaik, és a döntéseiben érintettek életét is. A rosszul értelmezett (tartós!) baráti türelem a helyükön hagyta (részben hagyja még ma is) ezeket az embereket, de a háborúkban sem voltak sikeresek a túl sok fronton megnyitott harcok.

Több generációs szemléletet kell megváltoztatni (minden közös...), ez nem megy máról hónapra. Még laboratóriumban sem léteznek olyan berendezések, amelyek a legutolsó szennyező részecskét is ki tudnák választani a cél anyagból, nyomokban megmaradhatnak. Lehet, hogy végtelen nagy költség, energia, idő, stb. ráfordítással (elvileg) teljesen tiszta termék lenne előállítható, de ha a minimális mértékben szennyezett anyag is megfelel az elvárásoknak, akkor ez nem lenne gazdaságos.

A kockázatot kell tehát egy elviselhető színt alá csökkenteni. Ez a folyamat zajlik gazdasági vezetői, irányítói és egyéb posztokon, kis pártoknál már meghaladta a médiaküszöböt, de zajlik a kormánypártok esetében is, igaz egyelőre még látens módon.
Ki fog kerülni a kőrből azok többsége, akik képességeik, képzettségük, alkalmasságuk hiányában a gépezet (az ország...) működését gátolják. Lesz aki előbb, lesz aki utóbb. (És vannak jó néhányan, akiknek már "megköszönték" tevékenységüket.)
Sajnos minden országban maradnak páran ideig-óráig (pl. mert "nagyon is a mi kutyánk kölyke..."), akik azonban összességében sem képesek tönkre tenni az eredményeket. Ez így volt, van, lesz, mert emberek vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.