Meggyógyít, de gyilkolhat is a gyógyszer: az Európai Unióban évente 200 ezer ember hal meg a mellékhatások miatt. Az Európai Gyógyszerügynökség ezért minden eddiginél szigorúbb szabályozást léptetett életbe.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perta
@lópicigáspár: AZ a gyógyszer aminek nincs mellékhatása nem is gyógyszer :-)
lópicigáspár
@perta: Ezért nem eszek ilyeneket. Maradok a hagyományos házi belső fertőtlenítésnél! :-)
perta
@lópicigáspár: Jól teszed! Ámbár annak is van mellékhatása :-)))
qxy
Ezért húzzák le a természet gyógyászokat. Jó Most nem azt akarom mondani hogy mind remek.De legalább nincs mellékhatása .Ha van akkor meg nem vészes.Jó hogy lekurrogják a dokik meg a gyógyszerészek. Ki venne gyógyszert? mert ez a lényeg. vegye! vigye! De az tény, ha egy orvos kurvára beteg és nem használ semmi, rögtön tudják kihez kell fordúlni és csodák csodája, rendbe jön. Jól mondta annak idelyén az okítóm. Mennyi időnek kell el telni ahhoz , hogy a sok iskolázott doktórnak legyen annyi esze mint régen az analfabéta öregnéninek .Fiam! Fűben fában az orvosság.
entero
Azt hogy a mellékhatások okozzák e a tragédiákat nem lehet egyértelműen bizonyítani. A gyógyulást, a járványok megfékezését viszont annál inkább. A természetgyógyászatra jellemző inkább hogy piacra dobnak ellenőrizetlen termékeket tízszeres áron, mert ugye azoknak nincs mellékhatásuk (most fel tudnék sorolni jó párat amit a vitaminok túladagolása okozhat), közben meg ők azok akik vádolják a gyógyszergyárakat hogy csak a pénz érdekli őket. A tudatlan embereket persze be is lehet ezzel palizni, mint bármi mással amihez abszolút nem értenek.
másvirág
Minden gyógyszernek káros mellékhatása van ! = AZ ÁR ! :-(
Igyunk pálinkát !Annak kedvező utóhatása van ! = AMNÉZIA !.-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.