Az elhízás és egyes anyagcsere-rendellenességek gyorsíthatják a szellemi leépülést – állítják francia és brit kutatók a Neurology című szakfolyóirat legfrissebb számában közzétett tanulmányukban.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@foglaltnick: Malacka! Neked kéne vigyázni az egészségedre, mert Téged direkt hízlalnak. Miért nem narancssárga a kiscsizmád?
foglaltnick
@vukkocska: De csakis kiváló minőségű, "demokratikus" tagok zsírján élek :D A csizma azért piros, mert így nem látszik rajt a vér...
vukkocska
@foglaltnick: vágáskor? Te nem zsíron, hanem moslékon élsz. Te zsírt termelsz. Már ha igazi malacka vagy. Azt hittem, hogy a szíved a szocikért buzog, azért piros.
foglaltnick
@vukkocska: Amikor harapok. Igazi moslékot eszem, ellenzéki hőbörgőket. Finom kis hájacska reng a hasikómon, de az én szívem senkiért sem buzog, aki politikus.
varrólány
@zabhegyező: H a tudsz hozhatsz , erre nagyon drága a zsír.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.