London — Hadbíróság elé állították Harry herceget (27), miután meztelen kép jelent meg róla vad szex közben az interneten.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Atha
Egy ilyen "nemes" celebnek lehetne annyi esze, hogy a szenzációhajhász média azonnal kiszívja a vérét ha valami faszságot csinál, ehhez képest az előző botrányaiból nem tanulva mintha maga menne a baj elébe! Amúgy sem a szívem csücske a "Bilderberg" királyi család, de legalább ez az idióta szórakoztató a sok "fasztisszalvettával" karót nyelt Faszfej Dömötör között!
Go Harry Go!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
Szerintem az egyetlen jó fej az egész "karótnyelt" családban !
Dulcinea
@Horizont: Én sem véletlenül írtam, amit írtam! Nem Őt a herceget bírálom, hanem azt a sok pénz,és élvhajhász ribancot akik jól elbántak vele!
lbs
@DR Eric CARTMEN: Egy kissé néha túl játssza a srác a dolgokat, de különben egy magánbuliba ez még belefér.
Mindenesetre üdvözlendő, hogy nem a "másság" után érdeklődik!
Különben a gyerek hajózó - pilóta - és köztudott hogy ez az a kör, amelyik nem teljesen a szokványos viselkedési normák szerint él emberemlékezet óta.
Ezekről a dolgokról különben számos történet kering, alkalmanként megfilmesítve.

A híradásból az derül ki, hogy a minősítése kitűnő mint hajózónak és az újságíró hiénáknak - akik ahogy katonáéknál mondani szokás - békében legfeljebb hadtáp szolgálatra "M" esetén pedig tankcsapda és golyófogó feladatkörre alkalmas ... - szóval kíváncsi vagyok, hogy a katonai szolgálata alatt volt-e eddig függelemsértése?
Gyanítom hogy nem!

Itt azt a paparazzót - paparazzókat kellene előszedni, aki szórakozás közben kukkolták és a kompromittáló képeket nyilvánosságra is hozták.

Annak idején Alain Delon - akit azért távolítottak el az Idegenlégió állományából ahol századosi rangfokozata volt - mert túl erélyes módszereket alkalmazott az arab lázadók vallatásánál..., szóval ő annak idején saját kezébe vette a dolgok lerendezését a '60-as évek vége felé.
Hasonló orgiákon részt vett és maga is rendezett ilyeneket és ezekről kezdtek hasonlóan kompromittáló fotósorozatok megjelenni.
A dolog azért is kínos volt a résztvevők számára, mert ezeken a rendezvényeken számos az akkori nagypolitikában tevékenykedő magas beosztású hivatalniok, iparmágnás, stb. is ott mulatott.
A gyanú egy jugoszláv származású személyi testőrre vetődött, akit Delon alkalmazott.
Elbeszélgetett vele és figyelmeztette, hogy az efféle tevékenység a számára veszélyeket is hordozhat.
Az illető testőr csak nem állt le, a bulvárlapok címoldala tele volt ezeknek a buliknak az illegálisan készített képeivel.

Azután egyszer - nemsokára egy nagy szemétgyűjtő edényben megtalálták a testőr holttestét fekete műanyag fóliazsákban.
A gyanú természetesen Delonra terelődött - mert mindenki tudta, hogy...
lbs
folyt.: megfenyegette az illegális tevékenységet folytató testőrt, viszont az igazságügyi szakértő által a halál beálltát megállapító időpontban éppen az akkori belügyminiszterrel pezsgőzött.
Tökéletes alibije volt.

A testőrre meg el lehetett mondani, hogy így járt...
Amúgy néhány hónap múlva szóba sem kerültek már ezek a dolgok.

Harry herceg édesanyját, Lady Dianát is a paparazzók szemétsége vitte a halálba. Most lesz az évfordulója hamarosan.
Különben Harry is emberből van, valószínűleg sokkal inkább mint az akit hivatalosan az apjának tartanak.
Arról meg a hiéna-média azt cikkezte, hogy az azonos nemű inasával is volt viszonya...
Mellékesen elnézve a fonnyadt Kamillát, vs a gyönyörű és emberileg is vonzó, jóságos Dianával megállapítható hogy jól kifejlett ízlésficamban szenved Károly herceg.

Az idősebbik srác viszont - azonkívül hogy ő is jó pilóta is egyben - úgy megjelenésében mint viselkedésében valóban alkalmas királynak emellett kellően modern feleségével az elbűvölő Katalinnal egyetemben.
Harry meg egy harsány színfolt ebben a naftalinszagú famíliában, aki idővel biztosan meg fog komolyodni.
batukán
Azokat kellene móresre tanítani, akik feltették a netre, meg a kis ribancot, aki ebből akar meggazdagodni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.