Belevetette magát az életbe Katie Holmes, mióta beadta a válópert. A Female First szerint Tom Cruise volt párja nem lacafacázott, 14 200 dollárt (csaknem hárommillió forintot) költött el fehérneműre, és új személyi edzőt is fogadott.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Zsoel: Tanár úr kérem!:)) Nem! Nem feltétlen tud minden férfi mindent...de ön tanár úr kifejezetten az a típus akinek az ön korában már nemigen lehetne újat mutatni! sem pedig tanítani!:)))
Zsoel
@Dulcinea: Jaj, dehogynem. Én sosem tekintettem magam mindentudónak, és különben is, jó pap holtig tanul. :)
Dulcinea
@Zsoel: Én csak az örültségre tudlak tanítani...és arra, hogyan romolj el!:))) de ezt te is tudod tanítás nélkül is!:)))
Zsoel
@Dulcinea: Úgy-ahogy megy talán. :))
entero
@Kutyafüle: Katie élete Tom mellett egy rémálom volt, a szcientológia szabályai szerint élni nem lehet leányálom. Ha láttad a nem olyan régen róla készült képeket árnyéka volt már csak néhai önmagának. Gondolom egyfajta mámorosság vezérelte a vásárlásban, az az öröm hogy megszabadul attól az elme betegtől. A kislánynak is jobb lesz majd így. Mindenki másként vezeti le a feszültségét.
Kutyafüle
@entero: Igazat adok neked, ez a vallási őrültség, meg az hogy szigorú keretek közzé van kényszerítve, ez nagyon nehéz lehetett,
Ha jól belegondolok, egy vásárlási láz engem is felüdít, olyankor szárnyalok, de persze amit én költök, az csak morzsája a Katie összegéhez képest:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.