Elkészült az idegelme szakértői jelentés a július 15-én elfogott P. Lászlóról, arról a férfiról, aki beismerte a pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata meggyilkolását.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Nyolcezer ötszáz forint körül van egy börtönnap .Ezért lehet kondizni ,tévézni ,színjátszó kört alakítani ,börtön ki mit tudot szervezni ,korongozni tanulni ,buzulni ,csak dolgozni nem. Harmincszor nyolcezer ötszáz ,az kétszázötvenötezer forint .Nem illene legalább ennyinek lenni a minimálbérnek és a minimál-nyugdíjnak ??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szkafand
@Horizont: Ha bele gondolsz igen is van köze hozzá.. persze nem mindegy milyen szempontból nézzük... itt az a kérdés kinek mikor jelent egy gyilkosság amit cigány követ el cigánybűnözésnek ... jó magam úgy gondolom h ez az esett azért nevezhető cigánybűnözésnek mert maga a bűncselekményt elkövető személy cigány és amint tudni lehet ilyen bűncselekményt százalékos arányba cigányok követnek el (többen)... h ne essék senki félre értésbe és jobban megértsétek mire gondolok olvassátok el ezt: " A cigánybűnözés egy jelentéssűrítő szóösszetétel...Használói a kommunizmus idején és most is egyrészt a cigányok által elkövetett bűncselekményeket értik alatta, másrészt azokat a bűncselekményfajtákat, amelyeket főképp cigányok követnek el." ... én nem igen hallok olyan híreket h egy magyar ember vagy magyar emberek vertek halálra valakit vagy mint ebbe az ügybe is a "szex utáni vágy" miatt öltek meg valakit..meg ugye ha megnézed mindegyik cigány aki gyilkolt már büntettet elő életű.. lopás,betörés, erőszak, vagy súlyos testi sértés vádjával... ez is ugyan úgy CIGÁNYBŰNÖZÉS mint pl. Marian Cozma meggyilkolása...vagy még rajtuk kivül már sajnos elhunyt MAGYAR FIAINKÉ... Ez az én véleményem és sztem nem vagyok egyedül aki ezt gondolja.. persze ha valaki nem ért velem egyet akkor azt is elfogadom, mivel emberek vagyunk mindenki más és más felfogású... nem vagyunk egyformák...
Ui. Köszi h nem néztél ezért se rasszistának! :)
szkafand
@Levendula: Hát ha belegondolsz abba h a börtönök 90 %-ka cigányokkal van tele akkor nem járnánk jól... 8 óra helyet dolgozhatnánk 10 és több és magasabb adót fizetnénk h több segélyt kapjanak a családjaik.. és csak azért h a gyilkosok tudjanak mit zabálni... mert ugye abból a havi befolyt "plusz" pénzből több kéne nekik..pont ez miatt... :) én azt mondom h aki gyilkol az fizessen meg érte úgy igazából... napi 24 órából legalább 13 órát erős fizikai munkával töltsék... teljesen zárják el őket a külvilágtól... se család látogatás se semmi... csak a kemény munka... legyen úgy h ők termelik ki saját maguknak és az otthoniaknak a megélhetést.. a segélyt meg el kell törölni... engem se segít az állam soha se... nem küldenek pénzt a 210.000 ft-os gáz elszámoló számlám miatt!!!
jancsipapa
Nyolcezer ötszáz forint körül van egy börtönnap .Ezért lehet kondizni ,tévézni ,színjátszó kört alakítani ,börtön ki mit tudot szervezni ,korongozni tanulni ,buzulni ,csak dolgozni nem. Harmincszor nyolcezer ötszáz ,az kétszázötvenötezer forint .Nem illene legalább ennyinek lenni a minimálbérnek és a minimál-nyugdíjnak ??
szkafand
@jancsipapa: hát igen legalább ennyinek kéne legyen ahhoz képest h míg ők egész hónapba lógatják a lábuk addig más havi 72.000 ft-ért dolgozik éjjel nappal... és sajnos szinte az otthonává válik a munkahelye.. nekik a börtön nekünk a munkahelyünk... csak kurva nagy a különbség a kettő között ... én dolgozom heti 1 napot 14 órába a többit 8-ba és 1 napom szabad csak...itt az a különbség hogy míg én halálra melozom magam ők bent tv-nek "próbálják maguk okosítani" szóval taníttatják a fizetésünkből.. de ha mi elakarunk menni valami tanfolyamra akkor az már is plusz költség... ha ez az év után se gondolkodik el a kedves Orbánka akkor igen kedvesen picsán lesz rúgva (itt arra gondolok hogy ennyi gyilkosság és semmi komolyabb következmény)... amúgy meg gondolkodtam vissza kell hozni a halálbüntetést.. régen ha loptak levágták a kezüket.. ma is ezt kéne megtanulnák az emberek hogy más dolgához nem nyúlunk és más életét nincs semmi olyan indok miért elveheti valaki...
lbs
Én is nagyon jól tudom, hogy mit csinálnék vele, meg a hozzá hasonlóakkal...
sza
Ne csak ideiglenes legyen az a jelentés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.