"Falloszfejű" hal él Vietnámban, a Mekong deltájában. Az apró, mindössze 25 milliméteres Phallostethus cuulongot már ismerték a Mekong-deltájának lakói, a tudósok viszont csak 2009-ben látták először a halat és 2012-ben írták le.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
A hír igaz, kaptam róla egy kisfilmet e-mailban, hát mit mondjak, meglepő volt látni, egyszerre ennyi péniszt egy vékában:))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@ila51: :D Te, hirtelen rád néztem, és első pillanatban azt hittem, hogy saját magam vagyok az. :D Mióta van új képed? Nagyon csinosan nézel ki rajta. :)
Ezt egyébként a nőknek kell jobban tudniuk, mármint hogy e téren mi számít nyiszlettnek. :))
ila51
@Zsoel: hát épp azért :))
Ez 20 éves kép csak most azzal szórakázok , hogy bescannelem , cserélgetem , később jön előre
Zsoel
@ila51: Jó, hát akkor nagyon csinosan néztél ki 20 évvel ezelőtt. :)) (Ezzel persze véletlenül sem akarom azt mondani, hogy most nem nézhetsz ki annak. :)) )
Ezzel én is így jártam: feltöltöttem az új képet, aztán egyesek csak egy hét késéssel kezdték el látni, mert nem jelent meg nekik azonnal.
Zsoel
@ila51: Tessék, már meg is változott a képed. Ez most például mi, egy Dali-festmény? :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.