Ördög Nóra sem tudta visszafojtani a sírását. Sejthető volt, hogy Zámbó Krisztián (32) szereplése az X-Faktorban nagy port fog kavarni, és így is lett! A legendás Jimmy (†42) fia esendő fiatalemberként, szinte remegve lépett az RTL Klub tehetségkutatóján a mentorok elé, ahol nem leplezte az érzelmeit. – Talán még sosem izgultam annyira, mint most. Nagyon hiányzik édesapám, még az árnyékában is szívesen maradnék – mondta elcsukló hangon az őket figyelő ítészeknek az énekes, akin látszott, ez az utolsó esély, amit megfoghat, amivel vagy él, vagy nem tud tovább foglalkozni komolyabban a zenéléssel. Aztán, ahogy belekezdett apja örökbecsű slágerébe, a Bukott diák című dalba, elaszabadultak az érzelmek a stúdióban. Szinte harapni lehetett a feszültséget, miközben Krisztián énekelt, a mentorok sem bírtak magukkal. A szőrös szívű Malek Miklós (37) csak kapkodta a levegőt, míg társa, Geszti Péter (47) párás szemmel figyelte, ahogy a „királyfi" minden erejét megfeszítve próbál...

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eperke
@sziráki ágnes: De hírtelen hogy előkerültek, mint a csótányok, mikor lekapcsolják a villanyt!
sza
@Eperke: Aha most mind belőle élnek, és még nekik áll feljebb! Edittel is amit műveltek az disznóság volt. A nővére meg egyenesen... na mindegy!
keresztapa
@Eperke: Embere válogatja, Árpika egy gyenge, jellemtelen, haszonleső, mint a többi baráti körbe illeszkedő személy, akik más állta létrehozott, "eredményre" telepedve élvezik annak minden formájú előnyét és hasznát, válnak mások kihasználóivá, mert önerőből érvényesülésre, tehetségük már nincs. Krisztián tehetség, kérdés az menyire tud ezzel a tehetséggel élni, de nem visszaélni apja nevével.
ila51
Az előbb megnéztem a válogatót , meghatott...Csobot Adél pedig felüdített
Kettőjüktől várok meglepetést :))
levarosbukta
Kicsit sajnáltam, mert látszott rajta hogy marhára izgul. Én nem voltam tőle elájulva, de majd meglátjuk mi lesz a vége.
gergely
Akartam kötözködni,hogy ha hallottam volna én is biztosan sírtam volna.Na nem a meghatottságtól.:))
De látom itt sokan dícséritek.
Erről jut eszembe:Mikor a templomi kórusban énekeltem 200 ember tért ki a hitéből.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.