A legszigorúbb felügyelettel őrzik P. Lászlót, akit a hétvégén szállítottak át a rendőrségi fogdából a pécsi börtönbe. Bándy Kata gyilkosa fölött rabtársai és a fegyőrök is kimondják saját ítéletüket.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jameska
@alfás: miért nem a szomszédomban lakó 130 kg-os, kigyúrt, kopaszfejűt akarta megölni? Na ezért más ez a gyilkosság. Egy 50 kg-os gyenge nőt elég könnyű kicsinálni. Gyáva sz@rházi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
Jól teszik! Ha már az igazságszolgáltatásunk ilyen gyenge lábakon áll! Ezeket a mocskokat még a bűnözők is megvetik!
gabrella
Még a bűnözőknek is nagyobb az igazságérzetük mint a magyar jogrendszernek.
kkalman
Mivel nem magánzárkát kap, cellatársai biztos kezelni fogják. Kezelni fogják, mert nem rendőrnőt ölt, erőszakolt meg, hanem "csak" a rendőrségnél dolgozó polgári alkalmazottat, aki mellesleg éjnek idején egy védtelen nő volt. Tudják a bentlakók, ki érkezik hozzájuk. Ennek megfelelően készülnek a fogadására. Az biztos, piros szőnyeg, szerpentin és konfetti nem lesz.
Rábel
Én pont az ilyenek miatt hoznám vissza a halál büntetést.
lbs
@alfás: Ezért is vitázott az Országgyűlés a büntethetőség korleszállításán.
Az ügyeletes emberjogvédők meg ajvékoltak.
Svájci mintára nálunk is le kell vinni a korhatárt és ezeket a bűnözőpalántákat szigorú felügyelettel munkára kell szoktatni.
Ha pedig a büntetés leteltével újra kezdi némelyik, akkor még tartósabban ki kell szigetelni ezeket az elemeket a társadalomból. És újra dolgoztatni kell őket!
A szabadulás után pedig nem árt bevezetni a REF-t újra. Rendőrségi megfigyelés legalább egy évig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok