A fővajda ellen esküdött bosszút P. László – értesült a Bors. Bándy Kata gyilkosa azt hiszi, megússza tizenöt éves börtönbüntetéssel.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
A kisgyerek meséli lelkendezve:
- Tudod, a mamám nagyon szeret engem.
- Ezt miből gondolod?
- Abból, hogy a papáimat mindig cserélgeti, engem viszont megtart!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sonderkommando
Nem kell ezzel foglalkozni. Kiskomám mostanában nem jön ki, ugyanis mire kint lesz, akkor már a szar is görbe bottal jön ki belőle.
Aztán pedig a lapot el kell adni...
Feraj49
No "már megint bedrogozott"?Egyébként hogyan is képzeli el az egészet,majd a börtönből irányítja az "akciót" mint az amcsi filmekben.Esetleg az "elmegyógyintézetre" spekulál,és majd onnan megszökve váltja be az ígéretét ?
Egyébként miért is tartják ezt az "aranyat érő, dolgos,értékes embert" rendőrségi
fogdába ?
kkalman
@Feraj49: Azért tartják még mindig fogdában, állítólag, hogy megvédjék a már sitten ülőktől. Már hegyezik rá a cerkájukat. :D
A másik ok, amivel magyarázzák a költségkímélés. Ha kérdés lenne hozzá, könnyebb előszedni az épületen belül, mint a több km-re levő börtönből oda, majd visszaszállítani.
kkalman
@Feraj49: Állítólag ez a legfőbb ok, hogy a fogdán tartják, de hamarosan véget ér a jólét, mert átteszik valamelyik BV Intézetbe, hogy leülje a büntetését, amit már rég el kellett volna kezdenie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.