Nagyon nehéz a párkeresés az egyedülálló szülők számára, hiszen a legtöbb férfi (persze a nők nagy része is) nem kész családot szeretne, hanem meg szeretné teremteni azt. Éppen ezért sokat panaszkodnak az elvált, gyermeküket egyedül nevelő nők arra, hogy nehezen találnak olyan partnert, aki őket a gyermekükkel együtt fogadja el.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

flitteröcsi
Na, igen, mert többnyire az anyának ítélik a gyereket, egyébként az egyedülálló apa keresi... is érdekes lenne.
Mami48
Az nagyon fontos, hogy a gyerekkel legyen megbeszélve a dolog, mert láttam én már szétvált párokat, ahol az anyukának új kapcsolata lett, és a gyerek nagyon megsínylette, mert utálta az új "apukáját". Leromlott az iskolában a jegye, a magatartása, szóval érezhető volt, hogy komoly változás van, és az anyuka ahelyett, hogy átbeszélte volna a dolgot vele, vagy szakemberhez fordult volna, nem foglalkozott a fia érzéseivel. Most, hogy a gyerek nagy, nincs is jó kapcsolatuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.