Mellműtétjéből lábadozik Szecsődi Kari. Az énekessel most barátai törődnek, Némedi Mari még a kórházi ágyánál is meglátogatta. Vasárnap engedték ki a pécsi magánklinikáról Szecsődi Karit, aki ötszáz köbcentis melleket kapott. A Megasztárban feltűnt énekes élete legboldogabb napjait éli, örömét még az sem árnyékolja be, hogy komoly fájdalmakkal küzd. "Tegnap jöttem haza Budapestre. Úgy terveztem, hogy továbbutazom a családomhoz Balatonra, de nem bírtam volna ki több rázkódást, egy ilyen műtét után természetes, hogy fájdalmai vannak az embernek. A barátaim mindenben segítenek, etetnek, itatnak" - mesélte Kari, aki nemsokára hivatalosan is Karin Erika névre hallgat majd.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Szerintem azért rakatott be ekkora szilikonokat, mert félt, hogy pofán veri a lengőajtó és összetöri azt a kis aranyos fitos nózikáját! Mondjuk a szívlapát ellen még így sem véd!
Mami48
Oké, nincs bajom vele, hogy átoperáltatta magát, de ezt miért kell bemutatni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.