Havas Henrik azon hírességek közé tartozik, akik nem szeretik kiteregetni magánéletüket a nyilvánosság elé, azonban most mégis kivételt tett. A népszerű műsorvezető őszintén mesélt arról, mit jelent számára a pénz, és többek között arról is, hogy bizony sokszor előfordult, hogy kölcsönkértek tőle, amit aztán nem adtak vissza.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Akkor adjon annak a két unokájának, ahol az anyuka meghalt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
Csak halkan megjegyzem, hogy dicsekvés helyett, inkább szégyellnie kéne magát! Mert ugye volt egy cikk ahol azt írták, hogy a menye, az unokái anyja meghalt. A drága fiát meg nem érdeklik a gyerekek, az anyai nagyszülők nevelik az árvákat! Tehát ha mindenre van pénze, akkor talán nem arról kéne hencegni, hogy olyanoknak is ad kölcsön akiktől nem kapja vissza! Hanem ennyi erővel talán az unokáit is segíthetné... nemesebb cselekedet lenne,százszor.
keresztapa
Nos ha ez igaz, mint ahogy nem, akkor lehet az integrálódni vágyókat tanítani!
overdose
@szaboria1: Az ő unokája ,van miből adjon nekik ez a legkevesebb!
qxy
Lehet addig örüljön neki amíg lehet Majd jön sírni hogy milyen rosz neki én leszarom az ilyen ostoba beképzelt taplókat. Tudom soknak nem tetszik, de , azt mondja, ő már minden volt mindent csinált. Miért is? ? Mert nem állta meg a helyát egyiknél sem. ! na ez az és le áll a parasztal vitázni aki főzi a pálinkát, hogy az az ágyas pálinka amibe paprika van. és meg is magyarázza mert ő tanár. Na meg sok mindenben már bizonyított hogy bunkó és ostoba. Dicsekedjen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.