Budapest - Hisztizve, menstruációs görcsökre hivatkozva lemondta a péntek reggelre kiírt mellnagyobbító műtétet VV Éva.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@adrenalink: Az ekkora blődség láttán az emberben előjön a hsz.. írására való motoros késztetés...
adrenalink
@lbs: Nyugi! Ma újabb 2 iromány jelent meg róla, úgy látszik szeszkazános hétvégénk lesz...:)
lbs
@adrenalink: Az a szomorú, hogy ezeket a viselkedéseket előre megírják ezeknek a szerencsétleneknek. Engem valahogy a szilárd hajtóanyagú rakéták működésére emlékeztetnek. Amíg be nem indítják azokat csillognak, villognak.
Indítás után pár másodperc múlva kiégnek és a tengerbe, vagy a földre hullanak.
Ott is maradnak, elfeledve. (Ez a tengerbe hullott példányokra igaz.)
És mivel az ember nem gép, ezért ezeknél a pillanatnyilag csúcson levőknél az onnan való lekerülés gyakran tragédiákhoz, vagy azok előzményeihez vezet. VV Évánál pl. az alkoholizmusba.
adrenalink
@lbs: Abban igazad van, hogy ezek az egyszer használatos percemberkék, amikor kiesnek a pikszisből gyakran választják a lassú halált /alkohol, drog/, de már olyat is olvastam, hogy öngyilkos lett valaki/nem magyar/...
Ennél a szeszkazánnál más a helyzet, ő évekkel ezelőtt szerepelt egy valóság show-ban, és már akkor szörnyen viselkedett, legalábbis a híradások szerint. Ismerve ilyen előéletét, érthetetlen, hogy kerülhetett be a VV-be. Illetve érthető(?): a nézeccség nagy
úr...
lbs
@adrenalink: A saját véleményem szerint meg - sajnos - nagyon is érthető a VV-be való bekerülés.
Gyanítom, hogy "A negatív reklám is reklám!" elv - már amennyiben ez elvnek tekintendő - alapján.

Sajnos ma az a trend, hogy sokkolni akarja a média a fogyasztóit.
Itt mindig azokat a szereplőket sajnálom, akik a sokkolás alanyai.

Az ő sorsukkal leginkább csak akkor törődnek újra, amikor az életük folyása valamilyen botrányos, vagy tragikus fordulatot vesz.
De ettől még ők is érző, eleven - néha ugyan korlátoltan - gondolkodó emberek, akikkel gyűlöletes a számomra, hogy egyesek úgy játszanak, mint holmi társasjáték figurákkal!
adrenalink
@lbs: Bennem viszont most már szemernyi sajnálat sincs! Az 1.széria az zsákbacica volt, egyik szereplő sem tudta, hogy mi lesz az egésznek a kifutása. Na de most hanyadik szérián vagyunk túl? 5.? 6.? És nem tanulnak az előzőek kárán! Nézd meg, milyen csordákban vonultak a castingokra, s mi mindent megtettek azért, hogy egy aljas, mocskos játék, hitük szerint főszereplői lehessenek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.