Sztárok hálószobatitkai 2. rész - Híresek, gazdagok és imádják a szexet. Intim pillanataik piszkos részleteit pedig előszeretettel fecsegik ki. Angelina Jolie éjszakáit kések, bilincsek, női és férfi szeretők színesítik.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@batukán: Az apai példakép? Igen, a szülők magaviselete és életvitele meghatározó a gyermek lelki fejlődésében.
Liza Minelli, Melenie GRiffith, már gyermekkorukban találkoznak az alkohollal és a droggal.
batukán
@Kutyafüle: Szerintem is ez egyféle lázadás valami ellen, amit kisebb korában kellett megélnie...talán valamilyen zaklatás? Ki tudja?
Nakimaga
Van aki meg a bélszint eszi véresen!
Akkor mi van?
Zsoel
Köztudott, hogy a szex akkor igazán jó, ha bőven folynak és jól összekeverednek a mindenféle testnedvek... de hát a vér szerintem nem tartozik ezek közé.
Zsoel
@batukán: Tulajdonképpen senkinek semmi köze hozzá, kit mit csinál a hálószobája legmélyén, amíg ezek a dolgai nincsenek kihatással a társasági életére. Miattam élvezheti az alapos elfenekelést vagy a pisiszexet otthon, a négy fal között az, akinek erre van ingerenciája, hogyha egyébként a mindennapi életében civilizált ember benyomását kelti...
batukán
@Zsoel: Ugyanezt gondolom a melegekről...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.