A férfiak között is előfordul az a fajta önimádat, nárcizmus, mely háttérbe szorít mindent, és mindenkit, mindig és kizárólag az első helyen az ego szerepel, mint legszebb, legszerethetőbb lény a világon. A nárcizmus nem összekeverendő az önzéssel. A nárcisztikus pasas önmagába, a saját testébe szerelemes, imádja a tükröt, és mindent megtesz, hogy a teste, a külseje szép legyen, vagy az maradjon. Elégedett magával, akkor is, ha mások nem látják tökéletesnek, és a párja, vagy bárki más sohasem lehet olyan szép, mint ő. Milyen lehet egy mélyen önszerető férfi?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mami48
@honeykiss: A csiga nagyon jó, az hímnős, saját magát termékenyíti meg, tehát saját magával "szerelmeskedik". :D
Angelika
@Horizont: Ismerek egy pasit. A lakása egy disznóól, de minden ruhája Versace,vagy valami hasonló tervezői márka, a szemüvege is, a cipője is valami hűha márka, haja pöpecre belőve, de az elektromos borotváját legutóbb a mosogatóban találta meg, a halom dzsuvás tányér alatt. Egy óra, mire felöltözik, de akkor minden passzol, a pulcsi a zokni színével az öv a cipővel, stb. Maga a piperkőc elegancia. De ennyi. Én szeretem, mert sosem kellett vele járnom. :)
qxy
Igen. Ha te is csak magadat szereted. és tele lenne a lakás tükörrel.
Angelika
@Horizont: Nehéz olyan pára lelni, akinek nincsen semmi bogara, sőt, nem is lehet. De lehet olyan párt találni, akinek jól tolerálod a hülyeségeit. Például a lány pörgős, a pasik többsége megőrül a tempójától, de van egy, aki meg odavan érte. Épp a pörgése miatt.Pedig ő egy nyugodt pasi. Lehet, hogy pont ezért. :) Nem tudhatjuk. Egyébként drága rendetlen piperkőc ismerősöm is párra lelt, egy takarítós, nagyon rendes, tiszta lány személyében, aki hasonlóképpen oldafigyel az öltözködésére, minden stimmel rajta, szerintem még a körömlakkját is a hajgumijához igazítja, és tény, hogy ahol ketten megjelennek, ott megáll a kanál. :)
sza
Álljunk már meg ! A teremtés koronái mind szerelmesek magukba egy kicsit!
zabhegyező
@sziráki ágnes: A narcizmus emberi tulajdonság!
"Szeresd felebarátod, mint tenmagad!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.