BUDAPEST – Kiborult Zámbó Krisztián (32) a Tábor végjátékában! A korábban mindig magabiztos és energikus énekes a 2012-es X-Faktor eddigi fordulóiban nagyon jól szerepelt, vasárnap azonban a szokásától eltérően megbicsaklott a hangja.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@Disznópofa: Eszembe sem jutott a dolog addig, amíg le nem írtad. Naná, hogy a szavazó bázis a fontos...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zolee75
Így van!Nagyon gyatrán énekelt!De ha benn marad a 4 között akkor megvan a nyertes!!Aki nem most kezdte az éneklést!Megjelent CD-je és Malek is írt neki zenét.
Sztem ezzel mindent elárultam.Péz beszél kutya ugat :(
DR.somosi
Igazatok van, a szavazóbázis mindent visz
taglo
Olyan a zsüri mint a kormány, úgy döntöttünk , hogy heten jutnak tovább !
orogordog
@Horizont: Nálad az igazság, jó volt az eleje a közepe semmi vége meg nem volt. Koncerten is így akarja nyomni? Stúdióba jó a hangja de színpadra kevés.
keresztapa
Ha magyar számmal lépet volna fel akkor elkerülte volna az összeomlást, bár ha énekes, főleg sztár énekes akar lenni, akkor annak az összeomlás lehetőségének sem szabadna lenni. Tényként közlöm ezek a magasan képzett jó hangú énekesek, magyar számok éneklésével lenullázódnának többségben, nem véletlen, de tudatos a magyar számok kerülése. Saját számokat meg még említeni sem merek, ezért én indigó, másoló énekeseknek tartom. Ezzel lehet nem egyet érteni, de attól még a másolásos utánzás
áll sajnos. Szombaton már nem fog továbbjutni, borítékolható a zsűri több engedményt
nem tehet.
tartom őket,
dodo571031
Összeborulhat a Keresztessel az is ilyen omladozós.Egyébként a produkciója nem ért egy guriga t@knyot sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.