35 éves vagyok, és még nem találkoztam azzal a férfival, akivel leélném az életemet. Ezért a netes társkeresőkhöz folyamodtam, látván, hogy több ismerősömnek sikerült itt párt találnia. Kinek hosszabb, kinek rövidebb időre, és van olyan is, aki össze is házasodott az online szerelmével. Elég sokat dolgozom, nem nagyon van olyan hely mostanában, hová szívesen eljárok, és jól is érzem magam, ezért belevetettem magamat a társkereső oldalak világába. Nem akarom részletezni a nevetségesebbnél nevetségesebb eseteimet, mert fárasztó, és hosszadalmas lenne. Már két éve próbálkozom, nem sok sikerrel. Inkább rövidebb kapcsolataim voltak, melyek nem azért voltak rövidek, mert én így akartam, egyszerűen csak így alakult. Mint írtam, én párt keresek, hosszú távra nem egy éjszakára. A helyzet jelenleg a következő. Megismerkedtem egy spanyol férfival, aki itt él most egy darabig Magyarországon. Nagyon tetszik, annyira, hogy a nevét kimondva is megborzongok.

Forrás: 193.91.69.195
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Pedig jobb lenne ha nem bonyolódnál bele, mert messziről jött ember azt mond amit akar!
Te leszel aki sírni fog majd meglátod...
Nakimaga
" és rettenetesen félek, hogy beleszeretek, és semmi értelme, és megint jól megszívom az egészet, de egyszerűen nem tudok kigabalyodni belőle…"

Érthető a fenti?
honeykiss
35 évesen te egy vénlány vagy ha jól értem, bocsika...de hogy még ekkora idióta is az már egy borzadály...tudod mikor kellenél te ennek a latin macsónak ráadásul nős amikor a p...na dalol...hogy lehet ennyi esze egy 35 éves nőnek és még le is írod ezt a marhaságot amit a neten ügyködsz...maradj inkább vénlány jobban jársz vele...
dragonita
szerelem, szerelem, egész nap az eszemet kergetem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.