Az észtek és a törökök elleni vb-selejtezőkre legalább négy ponttal számol a válogatott szakvezetése. Gera Zoltán csapatkapitány nem tartja kizártnak, földindulás lesz, ha ez nem sikerül.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bosszants
Válogatott sz@rjankók, mert focisának nem lehet őket nevezni!
napapi
Egervári úr mellett már régen elment a világ focijának vonata. Ő erre jegyet is elfelejtett venni. Teljességgel alkalmatlan erre a pozícióra. Amit csinál az nem igazolja, hogy lát is, nem csak néz! Építkezési koncepció és eredmény sehol. A magyar politikának ki kellene szállnia a magyar foci fejlélesztésének szakmai tevékenységéből, ami manapság a fővezér miatt lehetetlen. Mindenhol az emberei és seggnyalói(bocsánat!) vannak.
silber13
Nem baj! Kiheverjük! Már felsejlenek egy új csapat körvonalai ebben a ménkú nagy mesterséges ködben. Ifjú titánok a " Felcsúti Akadémikusok SC" nagytudásúi indulnak harcba Belizár II. vezérletével, magukkal cipelve és megfogadva Bölcs Belizár I. parainesisét.
egon1
Zoli igazad van ! ...valakik bomlasztják a a válogatottat.!

Zoli én tudom hogy kik bomlasztják-----TI-és a VEZETŐITEK.!
Mást sem hallunk tőletek és a vezetőitektől,már nagyon régóta,hogy most összeállt a csapat,és kijutunk valamilyen világversenyre,és amikor a selejtezőknek vége van,hol találjuk magunkat?,a kiselejtezettek között !!!
Titeket még-csak okolni sem lehet,mert tudomásul kell vennünk,hogy 30 éve már a válogatott,a futottak még kategóriába sorolódott,ugyanakkor ezrek élnek meg nagyon-nagyon jól,a szurkolók átveréséből,mert azt akarják elhitetni hogy amit ők játszanak-játszatnak, azt futballnak hívják,pedig a (produkciót),amit kapunk,én inkább futballszeretet-elvonó,(futballdrogelvonónak )hívnám !!
gergely
@DR Eric CARTMEN: Pont akartam írni:Nem kell azt bomlasztani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.