Sajtóhírek szerint kokaint is találtak azoknál a hummereseknél, akik halálra gázolták a rendőrmotorost.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
" Vizsgálni fogják a rendőrök fegyverhasználatának jogszerűségét is."

A jó édesanyátok hogy van? Meghalt egy rendőr, az nem baj?! A drogos Hummeresek ámokfutása miatt. A cimborák szabadon garázdálkodnak, és ti még a fegyverhasználat jogszerűségét vizsgálgatjátok!??? A tüzetnyitó rendőrök egyetlen hibát vétettek, annak a féregnek a homlokába kellett volna lőniük legalább ötször!
Dulcinea
A franc enné már meg! Marlin mondtam én neked, hogy ebből még botrány lesz...nem a bűnöst akarják megbüntetni, hanem azt aki jogosan védelmezte önmagát és társait!
Darthon1
@Dulcinea: a vizsgálat kötelező, nehogy egy német sztárügyvéd elfogultsággal vádolja a magyar Rendőrséget. Csak félhülye szobanövény, kommunikáció-büfé szakos újságíróink nem tudnak normálisan fogalmazni. A hivatalos személy elleni emberölésért ez a tetű német életfogytot fog kapni. Azt , hogy szándékosan ütötte el, a helyszínen nyilatkozó tanú elmondása alapján gondolom. Megállt és utána bő gázzal elindulva eltaposta a motort és a motorost, mondja. Ez nem ugyanaz, mint a lassítás nélkül ütötte el.
www.origo.hu/itthon/20121011-elgazoltak-egy-rendort-apatfalvan.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.