Az X-Faktor versenyzője az RTL Klub Híradójának számolt be arról, hogy valakik jártak a lakásában. Több kisebb értékkel távoztak, és állítólag egy sört is elfogyasztottak a helyszínen.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR.somosi
egy újabb celeb. mindegy mit csak írjanak róla, mert énekelni nem tud
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Na. A hír úgy szól, hogy kisebb értéket is elvittek. Ezek szerint nagyobb nem volt. De elvitták apja fényképét is. Ez nem a legnagyobb érték? Szóval volt egy időszak, amikor ott bérelt egy házat, ahol én lakom. Tele is volt vele a hócipője az egész szomszédságnak, csak a buliról szólt. Az egy éves kisbaba hogy tudott aludni, pihenni, erről nem szólt a fáma. Igaz, azóta sem hallani a gyermekről, hogy hol van, ki neveli, csak apuka emlékéről, de arról is csak azért, mert sokan szerették. Így lehet szavazatokat szerezni, az pedig a pénzről szól, mert elég drága az sms. De remélem egyszer már eljut a párbajig, s a zsűri kidobja.
barbarfiver
@Pilóta: természetesen nem a targoncásokat szoltam le ezzel,,őket bírom :D
almalibre
Furcsa ez, Krisztihez betörtek, miután olyan szépen „visszatért”. Csak kisebb értékeket vittek el… Ha jól sejtem Kisjimynek van néhány milliós ékszere, műszaki cikke, stb., de betörők vállalták a kockázatot és a fáradtságot, hogy bedobjanak egy sört és pihengessenek kicsit a semmiért… Mikor hozzám betörtek, én a rendőrségre mentem, nem az sajtóhoz. Számomra az egyenleg: önbetörés némi reklámcélzattal.
Feraj49
Úgy fogsz járni ezzel a "'celebesdivel" mint Gáspár Gyözö! Máris túl sok hírt kapunk tőled,felőled.
adrenalink
A "hír", fontosságára tekintettel nem érdemelt volna egy "Híradó rendkívüli különkiadást"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.