Nagyon megrémült Komár László, amikor kiderült, a mai Ukrajna területén tartózkodott a csernobili katasztrófa idején. A súlyos betegség után nemrégiben elhunyt Komár lászló özvegye, Krisztina bizonyos abban, hogy az énekes halálához köze van az 1986-os csernobili atomkatasztrófának. Komár ugyanis a robbanás idején Ukrajnában (az akkori Szovjetunió területén) turnézott, s naplójából kiderül, meglehetősen közel tartózkodott a katasztrófa helyszínéhez - olvasható a Best-ben.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Akkor most kártérítést kér az államtól ? És melyiktől ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
26 éve történt a csernobili katasztrófa

"Ma is 2,4 millióan élnek Ukrajnában, Fehéroroszországban és Oroszországban a cézium szennyezte 150 ezer négyzetkilométeres területen. Mintegy 2,4 millió ukrán – közöttük 428 ezer gyermek – szenved a katasztrófával kapcsolatos egészségkárosodásban az ukrán egészségügy-minisztérium adatai szerint."
DR Eric CARTMEN
Most halt meg szegény---nemsokára halottak napja---temetés... Ilyenkor ezt műveli??? Inkább nem minősítem.
kerék
@Kutyafüle: Nem igaz, amikor a felhőt erre fújta a szél (2-3 nap múlva) anyumék pont kint voltak egy meccsen a szabad ég alatt, azóta anyumnak és jó néhány ismerősének is pajzsmirigy problémái vannak/voltak.
Lehetett akár ettől is, mindenesetre gusztustalan már az ilyen.
Kutyafüle
@kerék: Mi nem igaz csillagom? Én azt írtam, hogy ha attól lett volna baja, már előbb jelentkezett volna a tünetei.
Te pedig azt írod, hogy anyunak AZÓTA tehát ugyanazt állítjuk mindketten.
Ércsük?
KöBüKi
@Kutyafüle: Én Ternopolban voltam a robbanáskor a barátommal.!!Nekem mai napig nincs semmi bajom,!legalább is nem tudok róla/ a barátomat pedig 2001-ben here rákkal operálták,szerencsére a mai napig él,TÚLÉLTE!!!Orvosa úgy nyilatkozott,hogy nincs kizárva robbanás okozat,de nem is bizonyitható.!
Egyébként volt már jó néhány erőmü robbanás!És évszázadokig kering a levegőben a szennyezés.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.