Gáspár Győző és felesége ügyében a héten hozott ítéletet a bíróság: börtönbüntetést szabtak ki rájuk, de ezt próbaidőre fel is függesztették mindkettőjük esetében. Bea és a showman őszintén vallottak arról, hogy teljesen feldúlta az életüket az eljárás, de leginkább gyermekeik készültek ki.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
Könnyű szeretni a másikat, amikor jól megy a szekér, de a bajban derül ki igazán, hogy akkor is szeretem-e a párom, fogom-e a kezét, ha egy szál semmiben, betegen nyújtja felém.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@vukkocska: Tudod, nem is volna baj velük. De az a lenézési stílus ahogy bántak az emberekkel és ahogy mindenki elnézte hogy nekik mindent szabad. a gyerek is azt csinálhatott mindenütt amit akart. Ez az a viselkedési stílus amivel kiérdemlik az útálatot és ellenszenvet. Nem is érdemelnek mást mit lenézést és útálatot. A Győzi is hogy verte a nyálát hogy ő lesz az a cigány aki megmutatja hogy ki lehet emelkedni! Ennyi pénzből? mindenki kitudna csak ő nem és a neje hogy okosabb? benne volt a játékba. Ugyanúgy szórta a pénzt napi 50 ezer a telefonszámla? A lányok? Hozzászoktatták őket hogy mindent lehet és szabad.
overdose
Ki a fenét érdekel ez a két cigó ,mindig a csapból folynak , be a börtönbe oszt jó napot !
dodo571031
@Feraj49: Igen jól jött nekik ez a kis adócsalásos média kampány most a másodfokú tárgyallásig biztosan van helyük a címlapokon nem tudjuk elfelejteni őket.
Feraj49
Állítólag újabb bűnügyben is meglesznek vádolva !Tehát "maradandó" a címlapon történő szereplésük ?
Dr plágium
Ezt akkor kellett volna mondani amikor a nagy luxus volt. Az nem volt baj, hogy nem kellett dolgozni, hogy méregdrága cuccokat vehetett, beutazta a félvilágot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.