A melegebb éghajlat alatt élő lányok állítólag hamarabb érik el a pubertást, mint a hidegebb éghajlat alatt lakók. Így sokukat már 12-13 évesen, de koraérettség esetén akár 10 évesen is férjhez adják. A fejlett világban a szexuális életet viszonylag korán kezdik a fiatalok – persze többnyire nem 10-14 éves korban - ám a gyerekszülést igyekeznek kitolni. Sok fontos, vagy csak fontosnak gondolt dolgot tartanak szem előtt. Meg kell találni a megfelelő párt, munkájuk legyen és lakást tudjanak biztosítani, hogy a születendő gyermeket biztonságba tudják.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Maradnak a mélyszegénységben, minden hónapban a segélyt várva.
Mami48
Hát az. Én már attól rosszul lettem, amikor 16-17 éves terhes kislányokat láttam a kórházban a nőgyógyászaton. Hogy fogják felnevelni a gyereküket? Belőlük lesznek a szintén 14-16 éves anyák, akik nem tudnak tisztességes körülményeket biztosítani a gyereküknek, nem tanulnak tovább, ezért nem lesz tisztességes munkájuk, és ott fulladnak meg a mocsokban, és a szegénységben.
Kutyafüle
Maradnak a mélyszegénységben, minden hónapban a segélyt várva.
Angelika
Igen, talán itt a megoldás. Nem kellene engedni, hogy gyereklányok szüljenek. Nekik se jó, a gyereknek meg ott meghatározzák a sorsát, amikor megszülik ilyen fiatalon.
teremőrző
@Angelika: Ez lenne a megoldás, csak megvalósíthatatlan jogállamban, hogy korlátozod a szexuális életét valakinek. Egyébként látod, a börtön sem tartja vissza a fajtalankodókat. Azokat a kamaszfiúkat meg például nem lehet megbüntetni, akik megerőszakolnak vagy beleegyezésével megcsinálnak egy 12 éves kislányt. Ez a szörnyű. Aztán lesznek gyerekszülők, és ez egy ördögi kör.
sza
@teremőrző: Mikor a fiam született a nagyobbik lányommal egyidős leányanya volt a szobatársam!!! Hozzáteszem nem roma!
Rézangyal
@teremőrző: Ez itt nem jogállam. A megoldás a prevenció. Felvilágosítás ezerrel, ingyen fogamzásgátló, kondom. (na ezt add be a barom kormánynak!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.