Nos, elsősorban azt, hogy erősek, és megvédelmeznek. A nők szeretnek gyengék lenni, vagyis ez ebben a formában nem igaz, szeretik elengedni magukat, és szeretik hinni azt, hogy a férfi, aki mellettük áll, mindentől, a hétfejű, tüzet okádó sárkánytól is meg tudja védeni őket. A nők, attól, hogy emancipálódtak, még nem lettek fizikailag mások, nem is az elférfiasodás az emancipáció lényege, hanem az egyenjogúság. Tehát, ami a legfontosabb, a férfiak erősek. A férfias férfiak, akiken látszik, hogy a teremtőjüknél kétszer álltak sorba tesztoszteronért. A nők pedig élvezik, ha úgy érzik, a párjuk akár egy hős is lehetne, akcióhős persze, olyan, akivel el lehet menni sötét éjszaka a legvadabb környékre is sétálni, mert nincs az a suttyó, aki ki merne kezdeni vele, de ha mégis annyira idióta, akkor a testőr típus leveri, mint a sínszöget.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
A nő! Nem szereti a pincsikutyákat...de az ordító majmokat sem...
A nő! A Tigrist szereti...ki csendesen lépked mellette!:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Angelika: Csillapodj, angyalka! :) Én elhiszem, ugyanis nem a fizikai megjelenésről beszélek: az magától értetődik, hogy aránylag kevés az olyan nő, amelyik inkább egy tipikus keszeg, szemüveges, vasággyal együtt harminckilós, eminens okostojás típusú Nyúl Bélára szavazna egy sármos, jó megjelenésű, izmos férfi helyett.
Én arra céloztam, hogy ma már a nők egyáltalán nem szeretik (és nem is hajlandóak) olyan gyengének és elesettnek mutatni magukat. Nézz csak szét az utánad jövő nemzedékek között, milyen durván nyomulóssá, önzővé és - rossz értelemben véve - talpraesetté váltak a lányok és a fiatal nők. Sok esetben teljesen átvették a férfiaktól(?) a domináns szerepeket, például nyíltan leszólítják a nekik tetsző fiút, férfit, ahelyett, hogy udvaroltatnának maguknak, és átengednék a férfinak a hódítás élményét (vagy legalább illúzióját). De nem, kikérik maguknak, hogy ők bármiben is kevesebbek lennének a férfiaknál, és ennek megfelelően is viselkednek, amit sajnos nagyban támogat, hogy a fiúk sajnos ezzel párhuzamosan egyre töketlenebbé válnak fizikai, lelki, képességbeli stb. síkon egyaránt.
Zsoel
@Horizont: Mintha magamat olvasnám. :)
Angelika
@Zsoel: Oké, ebben egyetértünk, a férfi egyébként nem csak attól férfi, hogy dagadnak az izmai, ezt tudjuk. Azok a nők pedig, akik túlemancipáltnak érzik magukat, és beszólnak, ha kinyitod előttük az ajtót, magukra vessenek. Ettől függetlenül hidd el, a nők többsége védelemre, figyelemre vágyik, és nőként akar egyenjogú lenni, nem férfiként. De az is tény, hogy a mai fiúk iszonyat, hogy néznek ki, és az a legjobb szó rájuk, hogy töketlenek, tényleg. Persze vannak kivételek, ahogy mindenben.
Zsoel
@Angelika: "Ettől függetlenül hidd el, a nők többsége védelemre, figyelemre vágyik, és nőként akar egyenjogú lenni, nem férfiként." Én mint "hagyományos" férfi az ilyen nőket kedvelem, és örülnék, ha nem "halnának ki". :)
"a mai fiúk iszonyat, hogy néznek ki, és az a legjobb szó rájuk, hogy töketlenek, tényleg." Épp ma délután mentem be egy McDonald's étterembe Pesten (nem szeretem az ilyen szemétkaját, de nagyon éhes voltam, és már ezer éve nem ettem ott, úgyhogy kivételt tettem egy hamburger és egy sült krumpli erejéig), és elég vicces volt, amit az épület előtt láttam. A HMCS-k kivétel nélkül térdig érő ülepű, feszülős gatyában (ami jól kiemeli a pipaszár lábukat), vékony pulóverben és széldzsekiben feszengtek a bejáratnál, egymás mobilját stírölve és hangos megjegyzéseket téve az ott (a kijelzőn) látható "csajokra". Úgy gondolták, hogy ez nagyon menő, ahogy az is, hogy szemmel láthatólag majd' szétfagytak, mert nem bírtak megállni a két lábukon. Nyilván túl menőnek érezték magukat ahhoz, hogy rendesen felöltözzenek. :) Még én éreztem magam hülyén hosszú alsónadrágban, 4 pulcsiban és bundás kabátban. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.