Örül, hogy nem Kovácsnak született, bár majd' megszakad a Zámbó-teher alatt. A "szerelem angyalaként" véres verejtékről mesél, és tapsviharról vízionál. Jön, dalol és továbbmenetel. Bár mentora szerint a 32 éves énekes az egyik legígéretesebb X a műsorban, a nézők többségének szemében a legnagyobb kérdőjel. Vannak, akik egyszerűen csak a fejüket csóválják és csalást kiáltanak, míg mások ujjukat a pezsgős üveg dugóján tartva hétről hétre a “könnyes” búcsúra készülnek. Hiába. A tehetségkutató történetének legmegosztóbb versenyzőjével, Zámbó Jimmy fiával a szombati adást követően beszélgettünk.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
Aztaleborulszivarvégit... Krisztián, ne tedd ezt a többi celebbel... háttérbe szorítod őket azzal hogy minden nap szórsz egy kis morzsányi hírt magadról...
Mire vagy büszke? Az sms-t nyomkodókra?
Malek Miklósnak igaza van: gyenge, erőtlen és hamis a hangod...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR.somosi
@Zolee75: benne vagyok egy duettbe veled...nyomjuk le ezt a törtető selejtcelebet!
ágimami
Szerencséje hogy az X-be jelentkezett, mert a Voice-ban biztos nem fordult volna meg 1 mentor sem mikor énekelt, azért is tartom korrektebb műsornak, mert nem látják, hogy ki énekel. Bizonyíték rá, hogy estek ki hírességek rokonai illl. családtagjai is!
Mobil123
Hát Bon Jovi dalt ilyen hamisan is csak te tudsz vernyogni. Isssssszonyat volt.
webus
Mi viszont nem vagyunk rád büszkék.Szerintem áruld fater lemezeit,osztjónapot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.