Több mint négy év után lekerült a NAV szégyenlistájáról Lang Györgyi. A Pa-dö-dő énekesnője magánszemélyként szerepelt a több mint tízmilliós adótartozást felhalmozottak listáján, amely nem volt titok: évekig magyarázkodott a sajtóban a tartozás miatt, mert állítása szerint ő „ártatlan", vagyis jogtalanul került a névsorba - írja a blikk.hu. Lang Györgyi meglepő pénzügyi botránya 2009-ben derült ki, azóta hol viccesen, hol elutasítóan állt a témához. A NAV legfrissebb szégyenlistáján azonban Györgyi bérelt helyét átadta másnak. De vajon miből és hogyan sikerült kifizetnie több mint tízmillió forintot?!

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Eltüntették a gipsy patakinak is... ő úgy nyalt, hogy még valagkeresztet is kapott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
A NAV vizsgálata eredménye ként téves adatok adása, miatt történt a nemlétező tartozás,
Lang Györgyi közölte ártatlanságát a NAV-val de elfelejtődött nevének törlése a listáról.
A Tündik bündije
Eltüntették a gipsy patakinak is... ő úgy nyalt, hogy még valagkeresztet is kapott.
Dr.luigilongo60
Nem hinném, hogy Lang Györgyi benyalt volna a fidiótáknak, az nagyon ellenkezne az elveivel, habár a mai világban soha nem tudni.

Meg nem erősített források szerint több tízmilliós adótartozásokat töröl a NAV "csak úgy", vannak olyanok is ,akik kipengetik a lóvét, sok variáció elképzelhető.

Mullatós Atis ügye viszont teljesen egyértelmű, hiszen azóta a devizások iránti össznépi, népnemzeti aggódása is egy csapásra megszünt, nem is beszélve a kinyalándom érdemérméről.
teremőrző
Most mi az érdekesebb? A kivarrt segge, vagy az adótartozása? Mitől ilyen izgalmas most ez rosszhumorú, hormonzavaros, koraérett ovisnak látszó nőszemély?
QQríkú
Eltűnt?
Matolcsi kifizette?
Miért nem tesz feljelentést a tyúk?
keresztapa
@QQríkú: Félelemből mivel a sár még teljesen nem törlődött, mivel a NAV találhat bujtatott adó kötelességet ami még nincs felfedve, mert a NAV még nem kérdezett rá konkrétan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.