Tönkre akarja tenni Erdei Zsolt házasságát egy zsaroló. Nem a világbajnok bokszoló az elsőszámú célpont.

Erdei Zsolt népszerű, rengeteg emberrel találkozik, nem véletlen tehát, hogy csinos felesége, Arabella egy kicsit féltékeny. Most egy furcsa ügy borzolja a kedélyeket a házasságukban. A Hot! szerint egy „jóakaró" mindenképpen be akarja bizonyítani, hogy Erdei Zsolt, és üzlettársa, Krisztina között több van, mint munkakapcsolat.

A lap informátora szerint Erdei munkatársa egy bemutató után rosszul lett, s a világbajnok bokszoló vitte be a kórházba. A „jóakaró" pedig - aki szerelmes Krisztinába, s minden lépését figyeli - úgy akar randevút kikényszeríteni a nőből, hogy fenyegetőzik. Leginkább azzal, hogy közzéteszi az általa vélt titkos kapcsolatról készített felvételeit.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
Ez azsarolás:

Zsarolás bűntettét valósítja meg az, aki jogtalan haszonszerzés végett erőszakkal, vagy
közvetlen fenyegetéssel mást arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel kárt okoz.
A bűncselekmény a kár bekövetkeztével válik befejezetté. A kár vonatkozhat ingó vagy ingatlan dologra, vagyoni követelésre, vagyoni kötelezettség vállalására.
Dulcinea
Jujj de sok hülye van a világon! Ezt a barmot jól pofán csapni aztán nem lesz többé kedve kellemetlen helyzeteket teremteni...
Kutyafüle
Akkor most rájár a balsors Erdeire. Két héttel ezelőtt még az volt a hír, hogy az amerikai sportközpont amely menedzselte Madárkát, az tönkrement, és így Erdei nem kap mérkőzési lehetőséget. Most pedig ez a zsarolási , vagy inkább női ügy.
Zajlik az élet.
almalibre
Hát, én azért megkondolnám, hogy belekössek egy boxolóba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.