Nagyot csalódott Stohl Andrásban a Jól-Lét Alapítvány, amelynek megígérte: négy évig büntetésétől függetlenül drog- és alkoholellenes kampányt visz velük, de Bucival több mint nyolc hónapja, szabadulása óta érdemben nem tudtak beszélni vele.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Kedves Alapítványi Kurátorok !Mi itt már jeleztük , a buli csak a börtön büntetési tétel csökkentésére ment ki ! Már leült közel fél évet.Túl van rajta. Nem ér rá veletek foglalkozni ráadásul ingyen !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
janikabácsi
Ezen nem kell meglepődni. Nyilvánvaló volt hogy mi a célja, csak hát sok ember nem látja a fától az erdőt. Most pedig jót röhög a markába hogy milyen jót alakított a börtönben.
Chopper
1./ Mindannyian tudtuk, hogy ez a drogprevenciós-színjáték csak a büntetés csökkentése miatt lett kitalálva... Mindannyian tudtuk, hogy a börtönbüntetés után Stohl Buci tojik az egészre... Tegye fel a kezét, aki most csodálkozik!
2./ Jobb is, ha nem tart semmiféle előadást!... Álszent, képmutató és hiteltelen olyantól a drogellenes szöveg, aki 2 héttel ezelőtt még drogozott... Majd ha 15-20 éve tiszta életet él, akkor esetleg mesélhet róla, hogyan sikerült leszoknia!...
3./ Én egyenesen örülök neki, hogy ez a drogos-piás-cserbenhagyós féreg nem tart előadást a gyerekeimnek!... Megbüntetném azt az iskolaigazgatót is, aki a gyerekeink közelébe engedi ezt az alakot!... Köszi, de nem kell a gyerekeinknek előadást tartani a magyar börtönökről, meg a drogok fajtáiról, nem kellene kedvet csinálni nekik az ilyesmihez!...
vukkocska
Szerencsétlen Stohl András. Nem szólal meg sehol, mégis minden nap valamit írnak róla. Gusztustalannak tartom, hogy a média állandóan szítja a tüzet, nem hagyják békén. Nyilvánvaló, hogy először vissza kellett térnie a régi környezetbe, nem az volt az első, hogy rohanjon az alapítványba. Talán békén kellene hagyni, hogy végezze a dolgát és jól érezze magát családja körében.
bosszants
@vukkocska: Ha annyit kapott volna mint egy mezei állampolgár akkor fejet hajtanék előtte, mert kiállta a büntetését!
De így senkinek tekintem aki egy potenciális tömeggyilkos jelölt!:(
vukkocska
@bosszants: ok. régóta ismerem a Stohlról alkotott véleményedet, mint ahogy Te is az enyémet. :)
bosszants
@vukkocska: Milyen jó, hogy mi nem anyázunk!
Nem lenne jó ha mindenki így leírná amit gondol és nem anyázna?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.