Nem épp éles elméjéről és szorgalmáról volt híres a Király fia, az X-Faktor sztárja, Zámbó Krisztián. Botrányos diák volt... Krisztián nem túl büszke a tényre, hogy a hetedik osztályt háromszor járta, az azonban sokat elárul hozzáállásáról, hogy már általános iskolában is hármas-négyes tanuló volt, és ő ezt kimondottan jó eredménynek érezte: "Egy időben sokat költözködtünk anyuval a szüleim válása után, és ilyenkor mindig iskolát is kellett váltanom. Volt olyan év, hogy négy iskolában is megfordultam. Korábban jó tanuló, hármas-négyes voltam, de aztán a sok költözés miatt egyre több probléma lett velem. Évet is ismételtem, a tantárgyra viszont már nem emlékszem, olyan régen volt. Talán matematikából buktam"

Forrás: neon.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sóher
Miért nem hagyják békén ? kinek mi köze hozzá?
DogAdventures
Életének legnehezebb évei voltak.:))Isten megteremtette az embert, mert a majomban csalódott. Aztán inkább felhagyott a kísérletezéssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.