December közepétől megújul a Himnusz sugárzása a közszolgálati csatornákon, amiben Rúzsa Magdi is szerepet kap. A Bors megtudta: a különleges feladatért különleges javadalmazás jár.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

121 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
@andrasf: szegény ember én végtelenül sajnállak, te már sehol sem vagy otthon. De azért, hogy megnyugodjál és végre elhúzz innen, nekem például te nem vagy testvérem és igen jókat szoktam röhögni azokon, akiket a nagy testvérkedés közben például a Csíksomlyói búcsúban lehúztok. Vagy például az évente kiutazó ismerőseim mesélik, mennyit illik adni a szállásért és még el vannak hűlve a meghatottságtól, pedig itthon egy ugyanolyan szállást feléből megkap. A nagyképű fellengzős fajtádat egyébként akkor utáltam meg, amikor fajtársadat ide ette a rosseb 89-ben. Mindenki körbenyalta a fenekét, kapta a segítséget dögivel, aztán egyszer csak azt vettük észre, hogy már több családdal vannak és lassan kiszorítják az itthoniakat a munkahelyről. És állandóan ezt a mártír szöveget nyomták amit te is, te gyökértelen szerencsétlen. Én nem is kívánok oda utazni hozzátok, pont az ilyen bicskanyitogató, hálátlan parasztok miatt. És mielőtt még beugatnál bármit, a feleségem dédapja Sepsiszentgyörgyön volt állomásfőnök és az úgynevezett halálvonattal jöttek Magyarországra a Trianoni diktátum után. De soha, érted, soha nem hallottam egyik rokonától sem az anyaországbelieket szidni. Ellenben mindig meleg szavakkal emlékeznek az otthon maradt rokonokra és tehetségük szerint segítették őket most és ezelőtt is. Sok jó embert ismerek onnan, de egyik sem hivalkodott ilyen kéjesen az őt ért megaláztatásokról. Szegény sajnálni való ember vagy barátom és nem szeretnék veled egy levegőt szívni sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@efendi: Sajnos nagyon messze kerültünk a cikktől és komoly sértések hangzottak el. Ez bizony személyeskedés és rút dolog. Egy témához lehet mindenkinek szabad (még talán) véleménye. Akikről írnak, írunk, közszereplők, és jóval többet kell "nyelniük" mint egy egyszerű embernek. Szerintem itt nem illik a másik hozzászólót porig taposni, főleg nem elkapott szavak alapján. Te is folyamatosan rólam beszélsz, meg a nagy békejobbról, pedig nem én vagyok a Rúzsa Magdi! Személy szerint nem barátkozni jöttem ide. Egyszerűen ez egy nyilvános fórum ahol megoszthatom a gondolataimat és láthatom, olvashatom, hogy másnak mi a véleménye az adott témáról. És nem rólam! Ha jól emlékszem itt a legyávázáson indult el a lavina. Ismeretlenül is elgondolkoztató, hogy lehet köztünk tűzöltó, aki az égő házból menti, mentette ki szeretteinket, vagy katona, aki megjárta Afganisztánt...! Nekik nem lehet véleményük csak névvel címmel, mert valaki így gondolja? Ugye nem kell tovább ecsetelni? Nekem ez a véleményem és lezártam a témát, továbbiakban nem áll szándékomban személyes dolgokról sérelmekről beszélni.
Kutyafüle
@Pilóta: 19.55A kommentedet nem tudom értelmezni,. A nick nevem utal a hivatásomra,
az avatar képem egy modern mese (animációs film főszereplője).

www.youtube.com/watch?v=W68--wTDAIk
Csodálatra méltó, hogy pont az én csekélyke személyiségem keltette fel nagybecsű figyelmedet.
Pilóta
@Kutyafüle: 17:18
Nem a hívatásodra utalt!:-)))
Hanem arra, hogy talán, azért nem szolgáltak ki az áruházban Komáromban, mert nem a valódi, hanem a nicknevedet látták:-)
Meeehogy, a külföldön élő magyarok, mint olvashattad, tiltakoztak itt, a valódi nevek hiánya miatt:-)))
Kutyafüle
@Pilóta: Ja? itt egyvicc neked @Pilóta: Egy hosszú repülőút közepén az egyik pilóta elkezd rémülten ordítozni:
>>>- Ó, istenem! Nézd a jelzést! Kifogyott az üzemanyag!
>>>MINDANNYIAN SZÖRNYET FOGUNK HALNI!
>>>- Bolond vagy, ez a lámpa csak azt jelzi, hogy hallanak minket az utasok!!
>>>--------------------------------------
Pilóta
@Kutyafüle: 18:15
Egyébként ez nem túl nagy gond, gyakorlatilag minden géppel lehet siklani, a magasságtól függően, akár 200 - 300 km-t is:-)
Kutyafüle
@Pilóta: Valahogy nem szeretném kipróbálni :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.