Mindenekelőtt minden kedves Katalin nevű olvasónak boldog névnapot, szerencsét és boldogságot kívánok! Ezen az őszi napon egy ízletes menüt ajánlok mindenki figyelmébe. A tél közeledtével különösen fontos, hogy minél több zöldséget vegyen magához az ember. A finoman fűszerezett tejszínes borjúraguleves igazán tápláló. Főételként töltött kacsacombot egészben sült burgonyával kínálok. A desszert gyorsan és könnyen elkészíthető. A menü 1480 kcal/fő értéket tartalmaz. Jó étvágyat kívánok! Fásy Ádám

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

paszulyka
Csak nem jött rá hogy nem tud énekelni?
silber13
@paszulyka: Gonfolom, most tudatosult benne, hogy minden várakozása ellenére sem kapott szerződési ajánlatot a Milanoi Scalatól, sőt a new yorki Metropolitan sem tolongott érte. Marad tehát a kondér.
paszulyka
@silber13: Egyszer láttam a tévében valami bunyóssal és egy harmadikkal " énekelni" ! Ott mesterhármasnak hívták magukat! Borzalom volt , a meglepetéstől át se tudtam kapcsolni, csak bámultam... :-)))
silber13
@paszulyka: Hogy te milyen kis butuska vagy!!! Hát nem tudtad, hogy ők voltak a " Három Szuper, Meg Még Az Azon Felüli Tenorok??" Hát anno Carrerasék hozzájuk jártak helyes levegővételt tanulni, kottát olvasni! Fásy meg saját kezűleg csiszolta, polírozta Pavarotti magas céjét? Jajj, paszulyka:! És ismét jajj!
paszulyka
@silber13: Van még mit tanulni nekem! De nézd el mert tapasztalatlan vagyok e világon! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.